ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο σμηναγός Μπαλταδώρος «έφυγε» και μείναμε με τους πολεμοχαρείς και τους ξερόλες...

Ο σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος ήταν ένας ήρωας. Όχι όμως επειδή το αεροσκάφος του, τύπου Mirage 2000-5, έπεσε και συνετρίβη, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, στη θαλάσσια περιοχή της Σκύρου.

Ήταν ένας ήρωας, επειδή κάθε μέρα έμπαινε στο αεροσκάφος του και απογειωνόταν, για να προστατέψει την Ελλάδα και τους Έλληνες από κάθε πιθανό κίνδυνο. Για να μπορούμε εμείς να κοιμόμαστε ήσυχοι, για να μπορούμε να μιλάμε και να γράφουμε ελεύθερα -και άκριτα, πολύ συχνά- τις απόψεις μας στα social media, κάνοντας κάθε λογής εκτιμήσεις για τα αίτια της απώλειας του άτυχου πιλότου.
Μια ματιά στα κοινωνικά δίκτυα είναι αρκετή. Έγιναν, αίφνης, όλοι... ειδήμονες. Έγιναν όλοι... ειδικοί και γνωρίζουν, καλύτερα από τους πραγματικά ειδικούς και τους επιτελείς του ελληνικού Πενταγώνου, τι έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης πάνω από την Σκύρο. Την ώρα που η τουρκική εμπλοκή αποκλείεται με κάθε τρόπο, ο... Ελληνάρας γνωρίζει και είναι πεπεισμένος ότι το ελληνικό Mirage καταρρίφθηκε από τους Τούρκους, είτε με κάποιο μαχητικό είτε με... ηλεκτρονικά μέσα. Και, καθώς κάποιοι του κρύβουν την αλήθεια, ο Ελληνάρας είναι έτοιμος να αρπάξει το... διαδικτυακό του καριοφίλι και να βγει στους δρόμους, για να πάρει τα... σκαλπ των Τούρκων εχθρών.

Ο ίδιος Ελληνάρας είναι αυτός που δεν εστιάζει στον χαμό του άτυχου πιλότου από το Μορφοβούνι Καρδίτσας, αλλά στο ποιος ήταν ο μισθός του και πόσα χρήματα θα λάβει ως σύνταξη η σύζυγός του από το ελληνικό κράτος. Είναι αυτός που σπεύδει να τον βγάλει ανίκανο και ανεκπαίδευτο, προσβάλλοντας την μνήμη του, πριν ακόμα κρυώσει το πτώμα του και πριν γίνουν γνωστές, με κάθε λεπτομέρεια, οι συνθήκες του τραγικού του θανάτου.

Ναι, ίσως ο θάνατος του Γιώργου Μπαλταδώρου να μην είχε τίποτα το ηρωικό. Την ζωή του, όμως, την έζησε σαν ήρωας. Την έζησε, μεριμνώντας για την ασφάλεια και για την ειρήνη. Πού να ήξερε, ο δύστυχος, ότι «έφυγε» από τον μάταιο τούτο κόσμο, αφήνοντας πίσω του εθνικιστές, πατριδοκάπηλους, πολεμοχαρείς και «ξερόλες» συμπατριώτες του... 
Βασ. Αναστασόπουλος-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video