ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Power of love: Τι έγινε στο gala σήμερα;

?Τα πάνω κάτω ήρθαν στο Power of love Gala. Το τηλεοπτικό κοινό έχει βάλει και πάλι το χεράκι του και οι ανατροπές έρχονται από εκεί που δεν το περιμένουν οι παίκτες του Power of love.  Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε! Αυτή την εβδομάδα ο πιο αγαπητός παίκτης, που θα κερδίσει τα 2.500 ευρώ, είναι ο Ανδρέας Ανδριανός. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης σώζει το σπίτι των ανδρών και δεν θα αποχωρήσει κάποιο αγόρι από το reality της αγάπης, όπως έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες.   Μόλις λίγες ώρες πριν από το αποψινό gala και η Μαρία Μπακοδήμου ήταν όλο ανακοινώσεις. Μια από αυτές έκανε τους παίκτες να παγώσουν, μα πάνω από όλα τον Σωκράτη αφού περίμενε να δει την Κυριακή να κατεβαίνει τις σκάλες. Η παρουσιάστρια τους ανακοίνωσε πως στο σπίτι θα μπει μια νέα παίκτρια. Ποια ήταν αυτή και γιατί «πάγωσε» ο παίκτης; Power of love: Τελικά χώρισε ο Δώρος με την Αθηνά; Ήταν ένα από τα πρώτα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν στο ριάλιτι «Power of Love». Φαίνεται όμως, πως έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση τους. Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου δεν είναι πια ζευγάρι! Μάλιστα, ο ίδιος ο παίκτης του Power of love ανακοίνωσε το τέλος της σχέσης τους στο instagram του. "Τέλος με την Αθηνά! Ενημερωτικά!", έγραψε ο Δώρος και όπως φαίνεται θα δούμε στα επόμενα επεισόδια η σχέση τους να ρίχνει τίτλους τέλους. Ε, ρε κλάμα που θα ρίξει η Αθηνά για τον Δώρο! Το επεισόδιο δεν έχει προβληθεί και αναμένουμε να δούμε την αντίδραση της Αθηνάς και τι ήταν αυτό που οδήγησε στο τέλος της σχέσης τους.  
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video