ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Power of love tv: Το δωράκι του Δώρου στην Αθηνά

Power of love Spoiler:Δύο αποχωρήσεις σε μία μέρα είχαμε στο διάσημο παιχνίδι. Από το σπίτι των κοριτσιών και μετά την ψήφο των αγοριών αποχώρησε η Εύα, η τελευταία παίκτρια που μπήκε στο ριάλιτι. Όμως σε αυτό το gala είχαμε μια ακόμη αποχώρηση με τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.  Το κοινό λοιπόν αποφάσισε να μην συνεχίσει το παιχνίδι του έρωτα η Μαρίνα Βεάζογλου αν και ήταν αυτή η παίκτρια που προστατεύτηκε από τους συμπαίκτες της στην πρώτη ψηφοφορία.  Power of love: Η έκπληξη του Δώρου στην Αθηνά Μπορεί κάθε τόσο να μαλώνουν και να χωρίζουν ο Δώρος με την Αθηνά στο σπίτι του Power of love ωστόσο, δεν αντέχει ο ένας μακριά από τον άλλο για καιρό όπως έχει αποδειχθεί. Το πρωί της Δευτέρας πριν μπουν στο σπίτι μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Αθηνά από τον σύντροφό της. Της αγόρασε καφέ και της τον έστειλε με τον σεκιουριτά. Ξανά στόχος η Αθηνά Χρυσαντίδου. Αυτή τη φορά η Άννα και ο Νίκος τα έβαλαν μαζί της, «αδειάζοντας» την κανονικά με αφορμή την ψήφο της στον Παναγιώτη. Η ανακοίνωση της Μπακοδήμου και τα νέα δεδομένα στο Power of love Μάλιστα άφησαν άφωνους τους παίκτες. Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε μία ανακοίνωση στους παίκτες, που τους αιφνιδίασε!   Η παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων: «Η Εύα και η Κυριακή (οι δύο νέες παίκτριες) θα καλέσουν τους παίκτες που θέλουν στο κόκκινο δωμάτιο και μετά θα ανοίξουμε τις πόρτες του σπιτιού και όταν τις ανοίξουμε, θα είναι ανοιχτό το κόκκινο δωμάτιο και μπορεί να πάει όποιο ζευγάρι θέλει και να κάτσει έχοντας απ’ έξω μία ταμπελίτσα που θα γράφει «Μην ενοχλείτε ή περάστε», όπως στα ξενοδοχεία και όποιο ζευγάρι θέλει… και θα καθορίσετε εσείς το χρόνο…»! Τι συμβαίνει με την Στέλλα Μιζεράκη;  Η Στέλλα Μιζεράκη είναι εδώ και μερικές ημέρες στην Ελλάδα και αναμένεται να βρεθεί για μια εβδομάδα εκτός παιχνιδιού. Όπως ακούγεται, έπαθε αλλεργικό σοκ, προφανώς από κάτι που έφαγε στην γειτονική χώρα και τα στελέχη της παραγωγής έκριναν σκόπιμο να επιστρέψει στην Ελλάδα. Που γυρίζεται το power of love; Το «Power of love», σε παραγωγή της Acun Medya, είναι σε βίλα στην Κωνσταντινούπολη. Ετσι, τόσο οι συμμετέχοντες που θα ψάχνουν το άλλο τους μισό όσο και η παρουσιάστρια θα περνούν 4-5 ημέρες την εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη για τις ανάγκες του «Power of love».  Power of love: Δώρος σε Αθηνά: Είσαι η γυναίκα που κάθε άνδρας θα ένιωθε περήφανος Μετά τον χθεσινό καβγά του Δώρου με την Αθηνά στο Power of love υπήρξε συζήτηση για να τα ξαναβρούν. Η παίκτρια του είχε ζητήσει να χωρίσουν στο επεισόδιο της Πέμπτης αλλά σήμερα τα βρήκαν ξανά. Εκείνος πήγε στο σπίτι των κοριτσιών και της είπε ότι κατάλαβε το λάθος του και θέλει να συζητάνε και να μη μαλώνουν. Με πληροφορίες από το newsbomb.gr
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video