ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εργαζόμενοι σε κοντέινερ: Ο αδερφός του Χάρη Σπύρου απαντά στην ερώτηση για το «Alemagou» - «Οι εργαζόμενοι της επιχείρησης μένουν σε κανονικά σπίτια και όχι σε κοντέινερ»

Με σχόλιο στα social media θέλησε να απαντήσει στο δημοσίευμα του EviaZoom.gr με τίτλο: «Τα ίδια γίνονται και στο "Alemagou" του Χάρη Σπύρου; Σε κοντέινερ στοιβάζονται Έλληνες εργαζόμενοι στη Μύκονο! (ΦΩΤΟ)» (δείτε ΕΔΩ), ο γνωστός δικηγόρος Γιώργος Σπύρου, ο οποίος διατηρεί μαζί με τα αδέρφια του, Χάρη και Γιάννη, τα παραλιακά μαγαζιά «Mostar», «Pantheon» και «Gaz», στη Χαλκίδα...

Στην ερώτηση λοιπόν που θέσαμε αν τα ίδια γίνονται και στο μυκονιάτικο Beach Bar - Restaurant «Alemagou» του Χαλκιδέου Χάρη Σπύρου, σχετικά με την είδηση ότι οι ιδιοκτήτες των παραλιακών καταστημάτων της Μυκόνου στήνουν κοντέινερ για να στεγάσουν εκεί τους εργαζόμενους τους, ο Γιώργος Σπύρου δηλώνει με σιγουριά ότι στην επιχείρηση του αδερφού του δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα και ότι οι εργαζόμενοι της συγκεκριμένης επιχειρήσης διαμένουν σε κανονικά σπίτια.

Αναλυτικά το απαντητικό σχόλιο του Γιώργου Σπύρου:

«Η απάντηση στην ερώτηση είναι ένα ξερό εκατό τοις εκατό ΟΧΙ. Δεν μένουν σε κοντέινερ οι εργαζόμενοι του Αλεμάγκου αλλά σε κανονικά σπίτια. Οφείλει όμως ο δημοσιογράφος να ερευνά και να είναι κατηγορηματικός και όχι να διατυπώνει υπαινικτικά ερωτηματικά».

Ο Γιώργος Σπύρου...

Το σχόλιο του στο facebook κάτω από την επίμαχη ανάρτηση:


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video