ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρωτομαγιά σε Αλιβέρι και Κάρυστο (ΦΩΤΟ)


Δώδεκα Σωματεία και φορείς έδωσαν αγωνιστικό «παρών» στην απεργιακή Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση των ταξικών σωματείων στην κεντρική πλατεία Αλιβερίου στις 10 το πρωί, ενώ ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης...

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυναν από την Επιτροπή Νέων και Ανέργων ο Γιώργος Μπαμπούλης, από τον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογος Αλιβερίου - Κύμης ο Γιώργος Παπαρήγας, από την Ομάδα Γυναικών της ΟΓΕ η Κατερίνα Παπουτσή, από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Περιφέρειας Κύμης η Μαρία Λεβέντη, από το Σύλλογο Συνταξιούχων Αλιβερίου - Κύμης ο Βαγγέλης Κέκης. Το «παρών» έδωσε και ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου, με χαιρετισμό από την Σοφία Κόλλια και από το Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Εύβοιας ο Γιάννης Θαλασσινός.
Κύριος ομιλητής ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κύμης, Θεοτόκης Κοντός, ο οποίος ανέφερε ότι «κέρδη και εργατικά - λαϊκά δικαιώματα είναι ασυμβίβαστα», φέρνοντας μια σειρά παραδείγματα της ΑΓΕΤ, της ΔΕΗ.

Ακολούθησε πορεία με συνθήματα για «έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση - πολέμους - προσφυγιά».

 
Νότια Εύβοια - Κάρυστος

Με μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων, ανέργων, μικρών επαγγελματιών και συνταξιούχων πραγματοποιήθηκε η Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή συγκέντρωση στην Κάρυστο από την Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Καρύστου και το Σύλλογο Συνταξιούχων Δήμου Καρύστου.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με ανάγνωση ποιήματος που έγραψε μαθητής από σχολείο της Χαλκίδας αμέσως μετά την επίθεση των ΗΠΑ-Γαλλίας-Βρετανίας στη Συρία.

Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απεύθυνε ο Γ. Οικονομόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων. 

Η κεντρική ομιλία, εκ μέρους της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων Καρύστου, έγινε από το Δ. Παρασκευά. 

Μετά την ομιλία ακολούθησε πορεία προς το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης όπου έγινε κατάθεση στεφάνων προς τιμή του Παύλου Καρατζά, ξυλουργού από το Μαρμάρι που εκτελέστηκε από τους Γερμανούς την Πρωτομαγιά του 1944 με τους 200 της Καισαριανής.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video