ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Φίδι αναστάτωσε την Αρτάκη- Εικόνες

Αντιμέτωποι μ’ ένα τεράστιο φίδι βρέθηκαν οι κάτοικοι στην Αρτάκη. Πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Παναγίας της φανερωμένης, ένα μεγάλο φίδι εντοπίστηκε να κάνει βόλτες. Το φίδι, με τις υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή φαίνεται ότι βρήκε καταφύγιο στην περιοχή. Τελικά ένας από τους κατοίκους που το είδε, κάλεσε την πυροσβεστική. Οι πυροσβέστες βρέθηκαν εκεί και κατάφεραν να το πιάσουν ύστερα από μερικά λεπτά.    Πάντως, αυτή την εποχή χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού τα φίδια αναζητούν πιο δροσερά μέρη και κάνουν πιο συχνά την εμφάνισή τους. Η δεντρογαλιά είναι ένα από τα φίδια που συχνά συναντάμε σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι δηλητηριώδες φίδι. Λογικό είναι ότι αν το πιάσουμε ή νοιώσει ότι απειλείται θα δαγκώσει.   Το μήκος του είναι συνήθως περί το 1 μέτρο, σπάνια μπορεί να γίνει και μεγαλύτερο. Ζει συνήθως σε περιοχές σε υψόμετρο χαμηλό. Κάποιες φορές όμως θα το συναντήσουμε και σε ορεινές περιοχές. Ζει και κυνηγά τις πιο πολλές φορές στο έδαφος και τρέφεται με άλλα μικρά φίδια, μικρά τρωκτικά, πουλιά και μεγάλα έντομα. Συχνά το συναντάμε σε ελαιώνες και σε αμπέλια, αφού προτιμά περιοχές με χαμηλή βλάστηση, δηλαδή όχι μεγάλους και πυκνούς θάμνους. Παράλληλα όμως έχει και μεγάλη επιδεξιότητα στο να αναρριχάται στα δένδρα και από αυτό προέρχεται και το κοινό όνομα της. Εκεί έχει τη δυνατότητα να κυνηγά και μικρά πουλιά, συνήθως νεοσσούς που βρίσκει στις φωλιές τους. 
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video