ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μετρώντας αντίστροφα...

Είμαστε σίγουροι πως αν ο Τσίπρας είχε την ελάχιστη ευκαιρία να αντιγράψει τον Μαδούρο θα το έκανε δίχως δεύτερη σκέψη. Άλλωστε ,οι μύχιοι πόθοι του φανερώθηκαν από την στήριξη που παρείχαν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην... δημοκρατική απόφαση του... λεωφορειατζή συντρόφου τους να απαγορεύσει την συμμέτοχη της αντιπολίτευσης στις εκλογές που προκήρυξε.
Μάλιστα, προς επίρρωση, έβαλε και την Αυγή να μας πληροφορήσει ότι ο λεωφορειατζής προηγείται στις δημοσκοπήσεις.
Δυστυχώς, όμως, όσο κι αν ο λαοπρόβλητος ονειρεύεται να στήσει ανάλογο καθεστώς για να παραμείνει εσαεί στην εξουσία, τα σχέδια θα μείνουν στο συρτάρι, καθώς οι εκλογές που προσπαθεί να αποφύγει είναι πλέον θέμα χρόνου να γίνουν και η ήττα του προδιαγεγραμμένη.
Έκτος εάν νομίζει ότι θα μπορεί να υποδύεται τον λαοφιλή ηγέτη περιχαρακωμένος πίσω από τις κλούβες των ΜΑΤ, ώστε να
παραμείνει στην καρέκλα του Μαξίμου μέχρι το τέλος της τετραετίας μπας και αλλάξει το κλίμα για την καταρρέουσα πρώτη φόρα αριστερά και μετριάσει την επερχόμενη συντριβή.
Βαυκαλίζεται και πάλι ο σύντροφος. Άραγε δεν άκουσε τον Ευκλείδη, ο οποίος ναι μεν τον παρότρυνε να επιμηκύνει τον χρόνο των εκλογών, αλλά λέρωσε για μία ακόμα φόρα την καθαρή έξοδο που ευαγγελίζεται ο λαοπλάνος προεξοφλώντας ότι θα βρισκόμαστε σε καθεστώς σκληρής επιτροπείας και θα αναγκαστούμε να λάβουμε νέα δυσβάσταχτα μέτρα;
Επί της ουσίας αυτό που λέει ο Τσακαλώτος, όσο κι αν δεν θέλει να το αποδεχτεί ο λαοπλάνος, είναι ότι το καράβι βουλιάζει αύτανδρο κι αν δεν θέλουμε να πνιγούμε μαζί του θα πρέπει να το εγκαταλείψουμε.
Θα τον ακούσει ο Αλέξης ή θα πνιγεί στις αυταπάτες του;
Καλό είναι να τον ακούσει και να θέσει σε εφαρμογή το σενάριο που έχουν εισηγηθεί σύμβουλοί του για ηρωική έξοδο τον Οκτώβριο.
Να προσφύγει στις κάλπες δηλαδή επικαλούμενος την έξοδο από τα μνημόνια ώστε να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση, να πετάξει την καυτή πατάτα των αδιεξόδων του στον Κυριάκο και να ποντάρει σε μία… δεξιά παρένθεση ευελπιστώντας ότι κάποια στιγμή θα ανακαταλάβει την εξουσία που τόσο λάτρεψε.
Σε περίπτωση δε που δεν είναι αυτοδύναμος ο Μητσοτάκης, ποιος τον πιάνει. Ενδεχομένως να μην δεχτεί η Φώφη να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ και να ζητήσει οικουμενική με την συμμέτοχη των δύο μεγάλων κομμάτων. Κάτι που αποκλείεται να υλοποιηθεί, έκτος αν έχει αυτοκτονικές τάσεις ο Κυριάκος. Έτσι, θα οδηγηθούμε σε νέες κάλπες με απλή αναλογική, η ΝΔ πάλι δεν θα μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση υπό τον Μητσοτάκη και ίσως ο Αλέξης να καταφέρει να επιστρέψει στα κυβερνητικά οφίτσια μέσω σύμπραξης με την Φώφη την οποία ενορχηστρώνουν εδώ και καιρό όπως σας έχουμε αποκαλύψει.
Το σενάριο αυτό κερδίζει έδαφος συνεχώς, με τις κακές γλώσσες να λένε ότι κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Γιούνκερ, του εκμυστηρεύτηκε πως θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο.
Ωστόσο, σύμφωνα με άλλες πήγες , ο Τσίπρας δεν το κουνάει ρούπι από το Μαξίμου και θα κάνει τα πάντα για να εξαντλήσει την τετραετία, καθώς σκιάζεται από τα Ειδικά Δικαστήρια που θα στήσει ο Μητσοτάκης αν γίνει πρωθυπουργός.
Ως λύση για να αντέξει τη φθορά που θα υποστεί από τα νέα μέτρα, που όλα δείχνουν ότι θα αναγκαστεί να πάρει η κυβέρνηση, προτείνεται η μείωση της φορολογίας. Ναι καλά ακούσατε. Μείωση που θα επιτευχθεί λέει από τα ματωμένα πλεονάσματα. Κατά αυτόν τον τρόπο οι φωστήρες του Μαξίμου πιστεύουν ότι από τη μία θα καμφθεί η λαϊκή δυσαρέσκεια λόγω του ανελέητου σφυροκοπήματος που έχει υποστεί κι από την άλλη θα αφήσουν τη ΝΔ χωρίς προεκλογική ατζέντα καθώς το βασικό της επιχείρημα για έξοδο από την κρίση είναι η μείωση της φορολογίας.
Τώρα πως θα καταφέρουν οι ολετήρες να μειώσουν την φορολογία τη στιγμή που η... μεταμνημονιακή μέγγενη των κορακιών θα είναι εξίσου σφιχτή με την μνημονιακή, είναι ένα ερώτημα που καλείται να το απαντήσει η επιστήμη.
Σε κάθε περίπτωση, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τί ακριβώς επικρατεί στο μυαλό του λαοπρόβλητου και πότε θα επιλέξει να μας απαλλάξει από την παρουσία του.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα και ό, τι κι αν κάνει η ήττα του είναι δεδομένη. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς για να περνάμε την ώρα μας μέχρι να γίνουν οι εκλογές.
Πάντως, εμείς αν ήμασταν σύμβουλοί του θα του προτείναμε να ακούσει αυτά που είπε ο Ευκλείδης και να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.
Μέχρι και οι Τούρκοι κατάλαβαν ότι είναι τελειωμένος κι αντί πολεμικών στέλνουν εμπορικά πλοία για να μας εμβολίσουν.
Ξύπνα Αλέξη, το όνειρο πέθανε!
antinews.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video