ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γιατί μαζεύτηκε κόσμος βραδιάτικα στο λιμάνι της Καρύστου;

Το λιμάνι της Καρύστου γέμισε από κόσμο χθες το απόγευμα.  Η δυναμική κινητοποίηση κατοίκων και φορέων της Καρύστου και του Μαρμαριου απέτρεψε την εκφόρτωση τμημάτων ανεμογεννητριών. Από νωρίς το πρωί στο λιμάνι τις Καρύστου είχαν καταφθάσει ισχυρές δυνάμεις του λιμενικού ανάμεσα τους και ειδικές δυνάμεις καταστολής. ?  Το καράβι, σύμφωνα με το sofiascomments.com, δεν μπόρεσε να δέσει μιας και ο κόσμος είχε κατέβει και δεν μπορούσε να πλησιάσει για να δέσει και να ξεφορτώσει. Οι άνθρωποι που ήταν στο λιμάνι ήταν όλων των ηλικιών, όλου του πολιτικού τόξου, όλων των επαγγελμάτων και πολύ νεολαία!? Οι συγκεντρωμένοι παραμένουν στο λιμάνι καθώς το πλοίο παραμένει αγκυροβολημένο στον κόλπο της Καρύστου.  Ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων Καρύστου Η δυναμική κινητοποίηση κατοίκων και φορέων της Καρύστου και του Μαρμαρίου απέτρεψε την εκφόρτωση τμημάτων ανεμογεννητριών. Απο νωρίς το πρωί στο λιμάνι τις Κάρυστου είχαν καταφτάσει ισχυρές δυνάμεις του λιμενικού ανάμεσα τους και ειδικές δυνάμεις καταστολής. Οι συγκεντρωμένοι παραμένουν στο λιμάνι καθώς το πλοίο παραμένει αγκυροβολημένο στον κόλπο της Καρύστου.   
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video