ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υπουργός και πρέσβης από την Ρουμανία βρέθηκαν στη Χαλκίδα

Όλα τα νέα από το επιμελητήριο Εύβοιας: Μαγεύτηκαν από τις ομορφιές της Εύβοιας. Σήμερα Σάββατο 5 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών της Διοικητικής επιτροπής του Επιμελητηρίου με αντιπροσωπεία από την Ρουμανία, προεξέχοντος της Υπουργού Εμπορίου Ρουμανίας κ. Gabriela Mihaela Voicila, την οποία συνόδευαν ο Πρέσβης της Ρουμανίας στην Ελλάδα κ. Lucian Fatu, ο Οικονομικός Ακόλουθος κ. Manuel Donescu και στενοί συνεργάτες αυτών. Κατά την συνάντηση η Πρόεδρος κ. Βούλα Αγιοστρατίτη παρουσίασε την Εύβοια και την Σκύρο ως τουριστικό προορισμό. Ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα εξαγωγικά προϊόντα της Εύβοιας. Διερευνήθηκαν και αποφασίστηκαν πρωτοβουλίες με στόχο την διμερή ανάπτυξη σε θέματα τουρισμού και ανάπτυξης εμπορικών συνεργασιών μεταξύ επιχειρήσεων Ρουμανίας και Εύβοιας. Στο πλαίσιο αυτών αποφασίστηκε να προγραμματιστεί άμεσα εμπορική αποστολή στην Ρουμανία, για την στοχευμένη συνάντηση συνεργασίας με επιχειρήσεις από τις δύο πλευρές. Η επίσκεψη της Ρουμανικής αντιπροσωπείας στο Επιμελητήριο, την οποία συνόδευε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κοντζιάς και η Υπεύθυνη Τουρισμού του Επιμελητηρίου Παρασκευή Μπουραντά, αποτελεί συνέχεια της συμμετοχής του Επιμελητηρίου στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βουκουρεστίου.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video