ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τιμή για τη Χαλκίδα μας! Μπράβο Παναγιώτη

Πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift 2018 στο Λουτράκι ήταν ο Παναγιώτης Γρηγορίου από την Χαλκίδα. Το Drift ή ελεγχόμενη πλαγιολίσθηση στα Ελληνικά είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο αγώνισμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, άκρως θεαματικό και τεχνικό καθώς σκοπός του είναι ο έλεγχος του αυτοκινήτου κινούμενο με το πλάι έχοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα και ταυτόχρονα γωνία.. Η παραγωγή καπνού καθώς και το γεγονός πως τα αυτοκίνητα πρέπει να παίρνουν όσο πιο κοντά γίνεται από συγκεκριμένα σημεία (κώνους είτε ακόμα και τοίχους) είναι τα δυνατά του σημεία και είναι κάποιοι από τους λόγους που εξελίσσεται γοργά..   Στην Ελλάδα το πρωτάθλημα χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: Pro και Street Legal ή αλλιώς δίπλα και μόνα περάσματα.. Στην μεγάλη κατηγορία pro οι μάχες γίνονται όντας και τα δύο αυτοκίνητα μαζί δίπλα δίπλα ενώ στα μονά οι μάχες γίνονται τρέχοντας πρώτα το ένα και μετά το άλλο αυτοκίνητο..   Ο "Spinnerakos" (Παναγιώτης Γρηγορίου) συμμετέχει στην μικρή κατηγορία.. Φέτος είναι η τρίτη του χρόνια η οποία ξεκίνησε θετικά, κατακτώντας την πρώτη θέση (για πρώτη του φορά) στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος του 2018 που έλαβε χώρα στο Λουτράκι..   Το πιο σημαντικό είναι πως είμαι ο μοναδικός αθλητής ΑμεΑ που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα drift..  Εκτός απροόπτου ο δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος θα γίνει στις Σέρρες στις 28-29 Απριλίου όπου θα συμμετέχει και ο Παναγιώτης.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video