ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ – ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ

Την εβδομάδα αυτή, τα μαχητικά αεροσκάφη του Ισραήλ για μια ακόμη φορά επιτέθηκαν ενάντια σε ιρανικούς στόχους στη Συρία. Σύμφωνα με υπολογισμούς των ειδικών του Στράτφορ, το Ισραήλ έχει επιτεθεί σε ιρανικούς ή φιλικά προσκείμενους στο Ιράν στόχους στη Συρία τουλάχιστον 150 φορές από την έναρξη του εμφυλίου στη Συρία το 2011. Πρόσφατα ωστόσο, εκπρόσωποι του Ισραήλ έχουν αναλάβει την ευθύνη για τις επιθέσεις, κάτι που απέφευγαν να κάνουν στο παρελθόν.

Επιπλέον, ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, και ο Υπουργός Άμυνας Αβιγκντόρ Λίμπερμαν, προκάλεσαν δημόσια τη στρατιωτική ανάπτυξη του Ιράν μέσα στη Συρία. Ο Νετανιάχου επανηλειμένα έχει προειδοποιήσει ότι δεν θα επιτρέψει στο Ιράν να αποκτήσει πρόσβαση στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ. Η αύξηση στις επιθέσεις όμως και για να μην αναφέρουμε το εύρος των πιο πρόσφατων επιθέσεων, απέδειξαν ότι ο Νετανιάχου μιλά σοβαρά.

Στο μεταξύ, ο εύθραυστος ρωσσο- ιρανικός τρόπος λειτουργίας στο Ιράν αρχίζει να έχει ρωγμές. Μέχρι τώρα, τα δύο έθνη έχουν παραμείνει στα δικά τους σχέδια για τη Συρία και εν γένει δεν έχουν παρέμβει ο ένας στον άλλον. Η Ρωσσία θέλει να διατηρήσει τις στρατιωτικές της βάσεις και ειδικά στο λιμάνι της Ταρτούς. Για το λόγο αυτό χρειάζονται ένα Σύριο Πρόεδρο για να είναι το πιόνι τους και χρειάζονται και την ηρεμία. Το Ιράν μέχρι τώρα έχει επικεντρωθεί στο να κατατροπώσει τους εχθρούς του Σύριου Προέδρου, Μπασάρ αλ Άσαντ τον οποίον το καθεστώς των μουλάδων αισθάνεται ότι μπορεί να ελέγχει. Εξοπλίζουν επίσης την τρομοκρατική οργάνωση της Χεζμπολά. Τώρα ωστόσο, η μάχη ενάντια στους εχθρούς του Άσαντ έχει σχεδόν τελειώσει και το Ιράν εφαρμόζει το επόμενο βήμα του σχεδίου του. περιταφρώνει τις δυνάμεις του μέσα στη Συρία οικοδομώντας στρατιωτικές βάσεις.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video