ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε πρωτοφανή πανικό και η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος από τα δημοσιεύματα για τους Εισαγγελείς της Χαλκίδας: Διαβάστε την ανακοίνωση και την μακροσκελή απάντηση του EviaZoom.gr

Κόρακας, κοράκου μάτι δε βγάζει..., λέει μία σοφή παροιμία, την οποία εφάρμοσαν κατά γράμμα σε ένα κρεσέντο λάσπης και θράσους οι Συνδικαλιστές της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες του Αρείου Πάγου για τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του EviaZoom.gr που περιέχουν καταγγελίες για Εισαγγελικούς και Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας (δείτε ΕΔΩ)...

Με την προσφιλή της τακτική, όπως αντιδρά και σε δημοσιεύματα μεγάλων Αθηναϊκών ΜΜΕ, το Δ.Σ. της Ένωσης Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος αυτή τη φορά εξέδωσε ανακοίνωση πλήρους υποστήριξης για τους Εισαγγελείς της Χαλκίδας, μιλώντας αόριστα και εξαπολύοντας αναίσχυντη και κατάπτυστη επίθεση σε βάρος του EviaZoom.gr (χωρίς να το ονοματίσει!) για τα αποκαλυπτικά καταγγελτικά δημοσιεύματα σε βάρος των συναδέλφων τους, ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που εκδίδεται τέτοιου είδους ανακοίνωση για μέσο ενημέρωσης της Εύβοιας και αυτό φυσικά αποτελεί έναν ακόμη «Τίτλο Τιμής
» για το EviaZoom.gr.

«Κατά το τελευταίο διάστημα αναρτήθηκαν σε τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα άρθρα, δια των οποίων ο συντάκτης τους, καταφέρεται ανεπίτρεπτα και δυσφημιστικά σε βάρος εισαγγελικών λειτουργών που υπηρετούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, θίγοντας και το θεσμό που αυτοί εκπροσωπούν», τονίζει η ανακοίνωση, χωρίς να μιλάει συγκεκριμένα για ποιο δημοσίευμα και για ποιον Εισαγγελέα, αλλά αόριστα, κάτι που δείχνει και τον σκοπό του κειμένου, το περιεχόμενο του οποίου είναι ανυπόστατο, ψευδές και συκοφαντικό. 



Ούτε λίγο, ούτε πολύ, το Δ.Σ. της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος κινείται όπως ο Εισαγγελέας Χαλκίδας, Βασίλης Βασιλάκης που «πιάστηκε» στο facebook τον περασμένο Δεκέμβριο να έχει αναρτήσει συκοφαντική ανάρτηση κατά του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη που αποκάλυψε τις τότε σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του και κατά των καταγγελόντων για την υπόθεση της 70χρονης Ελένης Μανιάτη από τη Σκύρο που υποστήριξε από την πρώτη στιγμή ότι με παράνομες και ύποπτες μεθοδεύσεις τέθηκε σε «προσωρινή δικαστική συμπαράσταση», με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διαχειριστεί τη μεγάλη ακίνητη περιουσία της και να αντιμετωπίζει ακόμη και σοβαρά προβλήματα επιβίωσης (δείτε ΕΔΩ).

Σημειώνεται ότι μετά την αποκάλυψη των καταγγελιών ακολούθησε νέα δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας σύμφωνα με την οποία κρίθηκαν αβάσιμα τα όσα έλεγε ο Εισαγγελέας Βασίλης Βασιλάκης και αποδείχθηκε περίτρανα ότι η 70χρονη Ελένη Μανιάτη έχει σώας τα φρένας όπως τόνιζαν και οι δικοί της άνθρωποι, και πλέον μπορεί να διαχειριστεί η ίδια την περιουσία της.

Μία απόφαση που δικαίωσε το EviaZoom.gr το οποίο αποκάλυψε την υπόθεση και θα συνεχίζει το ίδιο να κάνει και για άλλες υποθέσεις κόντρα σε συμφέροντα, παραδικαστικά κυκλώματα, και σε πρακτικές εκφοβισμού με μοναδικό γνώμονα την ενημέρωση των πολιτών, όσο και αν αυτή αυτή αποτελεί μία ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση. (δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ με την πανηγυρική δικαίωση της 70χρονης).

Επίσης ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Χαλκίδας Δημήτριος Προκοπίου είχε καλέσει στο γραφείο του τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη για να του ζητήσει να κατέβει το δημοσίευμα του EviaZoom.gr με τις καταγγελίες σε βάρος του κ. Βασιλάκη, σε βάρος του οποίου κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο. (δείτε ΕΔΩ).

Σε ρόλο δικαστών λοιπόν οι συντάκτες της συγκεκριμένης ανακοίνωσης επιτίθενται με μένος και κατά του συντάκτη των δημοσιευμάτων, (έτσι τον αναφέρουν) για τον οποίο τονίζουν «ότι υπερβαίνει κάθε μέτρο στις εκφράσεις και τους χαρακτηρισμούς, κινούμενος κακόβουλα και εκτός του δημοσιογραφικού καθήκοντος πληροφόρησης του κοινού».

Προφανώς το Δ.Σ. της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος αναφέρεται στα δημοσιεύματα που έχει αναρτήσει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης με αποδέκτες τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας Δημήτρη Προκοπίου και τον Εισαγγελέα Χαλκίδας, Βασίλη Βασιλάκη - Παραγυιό, τα οποία ωστόσο δημοσιεύματα περιέχουν και καταγγελίες άλλων ατόμων.


Είναι κατανοητό ότι η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος είναι συνδικαλιστικό όργανο και προφανώς προστατεύει τα συμφέροντα του κλάδου, ωστόσο ουδέποτε έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση για μέλη της που εντοπίζονται να έχουν συμπεριφορές που δεν συνάδουν με αυτό που είναι και θα πρέπει να είναι η Δικαιοσύνη.

Άλλωστε δεν πάει και πολύς καιρός που ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είχε κάνει την ακόλουθη δηλώση για την συγκεκριμένη Ένωση: «Συγκαλύπτετε τα πάντα! Δεν προβληματίζεστε που η εμπιστοσύνη των πολιτών προς το θεσμό της Δικαιοσύνης έχει κατρακυλήσει;»

Διαβάστε ΕΔΩ όλη την ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Ερωτήματα προς τους Συντάκτες της ανακοίνωσης, τα οποία πιθανότατα θα μείνουν αναπάντητα:

- Πώς καταλήξατε σε "πόρισμα" περί του ότι τα άρθρα/δημοσιεύματα είναι δυσφημιστικά?

- Ζητήσατε στοιχεία από τον ανώνυμο-καταγγελλόμενο συντάκτη ή των υπολοίπων
καταγγελόντων?

- Ζητήσατε τις έγγραφες ή προφορικές έστω εξηγήσεις του/τους?

- Ελέγξατε τις καταγγελλόμενες από τα άρθρα ενέργειές τους?

- Απευθυνθήκατε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου που διενεργεί έρευνα για κάποιες εξ αυτών?

- Ερευνήσατε για τις δεκάδες καταγγελίες των πολιτών που ατυχώς για αυτούς υπάγονται στην αρμοδιότητα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας?


Εάν δεν πράξατε τίποτα από αυτά, - κάτι για το οποίο είμαστε απολύτως βέβαιοι,- δεν είναι να απορεί κανείς για το επίπεδο των Εισαγγελικών Λειτουργών της Χαλκίδας. 

Προφανώς έτσι καταλήγουν στις προτάσεις τους και έτσι βγάζουν αποφάσεις, χωρίς δηλαδή καμία έρευνα, χωρίς καν να ακούσουν την "απολογία", χωρίς καν να διαβάσουν έγγραφες εξηγήσεις, χωρίς να μελετούν στοιχεία κλπ. 

Και για αυτό το λόγο τα τηλέφωνά μας δεν σταματούν να χτυπούν από πολίτες που καταγγέλουν εσφαλμένες Εισαγγελικές και Δικαστικές αποφάσεις του Πρωτοδικείου Χαλκίδας.

Προς ενημέρωση λοιπόν των αναγνωστών, -που μόνο σε αυτούς δίνουμε λόγο-, θα επαναλάβουμε τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του EviaZoom.gr, που μεταφράζει η Ένωση ως ανεπίτρεπτα και δυσφημιστικά για να αντιληφθεί ακόμη μία φορά ο κόσμος ποιοι είναι οι δήθεν θεματοφύλακες της Δικαιοσύνης που αντί να υπερασπίζονται το δίκαιο και να κρατούν ίσες αποστάσεις, αντ' αυτού εξέδωσαν αυτή την κατάπτυστη ανακοίνωση με σκοπό να προκαταβάλουν δικαστικές αποφάσεις και να παραπληροφορήσουν την κοινή γνώμη με μόνο στόχο να καλύψουν, να απαξιώσουν και να «κουκουλώσουν» στη λαϊκή έκφραση, τις καταγγελόμενες παράνομες ενέργειες των συναδέλφων τους ώστε να στοχοποιήσουν και να ρίξουν λάσπη σε μία ηλεκτρονική εφημερίδα και έναν δημοσιογράφο, που «τόλμησε» να αποκαλύψει τα καταγγελτικά δημοσιεύματα σε βάρος συναδέλφων τους, την ώρα μάλιστα που όλα αυτά τα δημοσίευματα έχουν τεθεί στη διάθεση των αρμοδίων θεσμικών οργάνων του Αρείου Πάγου και διερευνώνται.

Πλέον, αν υπήρχε μία αμφιβολία, τώρα θεωρείται δεδομένο ότι μερίδα Εισαγγελέων βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία κατά του EviaZoom.gr και του συγκεκριμένου δημοσιογράφου, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το περιεχόμενο των αναφορών-καταγγελιών που ήδη έχουν κατατεθεί στη Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς και στον Άρειο Πάγο.

Έγινε ιδιαίτερα κατανοητό από την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος πόσο δίκαιος θα ήταν ένας από αυτούς τους Εισαγγελείς σε μία δίκη με κατηγορούμενο ή κατήγορο τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο.

Ακολουθούν μερικά από τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του EviaZoom.gr (για τα οποία αναφέρεται η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος αλλά διερευνώνται και από τον Άρειο Πάγο) περιέχουν μάλιστα επώνυμες καταγγελίες:

- Αποκάλυψη: Εύπορη ηλικιωμένη γυναίκα έκανε μήνυση στον Εισαγγελέα της Χαλκίδας Βασίλη Βασιλάκη (Παραγυιό) - «Ήρθε σπίτι μου και ζητούσε να του δείξω τα βιβλιάρια τραπέζης...» (ΦΩΤΟ) 
http://www.eviazoom.gr/2017/11/apokalupsi-eupori-ilikiomeni-gunaika-ekane-minisi-ston-eisaggelea-tis-xalkidas-vasili-vasilaki-paragio.html

Σκύρος: Δικηγόρος της 70χρονης στο EviaZoom.gr - «Έχει γίνει μήνυση στον Εισαγγελέα Βασιλάκη για τρία αδικήματα! Ξεκίνησε έρευνα για κυκλώματα στα δικαστήρια Χαλκίδας! Την υπόθεση θα την πάμε μέχρι τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια!» (ΒΙΝΤΕΟ)
http://www.eviazoom.gr/2017/11/skuros-dikigoros-tis-70xronis-sto-eviazoom.gr.html

http://www.eviazoom.gr/2017/12/apisteuto-ki-omos-sunevi-sukofantei-kai-stoxopoiei-sto-facebook-o-ekthetos-eisaggeleas-xalkidas-vasilis-vasilakis.html

Μετά την αποκάλυψη του EviaZoom.gr: Απενεργοποίησε το λογαριασμό του στο facebook ο Εισαγγελέας Χαλκίδας Βασίλης Βασιλάκης ή αλλιώς «Vi Pagio» (ΦΩΤΟ)
http://www.eviazoom.gr/2017/12/meta-tin-apokalupsi-tou-eviazoom.gr.html

Πρωτοφανής σκηνικό στα Δικαστήρια Χαλκίδας: Δικαστής διέταξε 24ωρη κράτηση κατηγορούμενου δημοσιογράφου του EviaZoom.gr επειδή δήθεν προκάλεσε ...θόρυβο! Καταδικάστηκε σε 21 μήνες φυλακή σε δίκη - παρωδία για μήνυση που κατέθεσε κατά αστυνομικού, αλλά δεν ερευνήθηκε ποτέ γιατί αρχειοθετήθηκε!
http://www.eviazoom.gr/2017/10/protofanis-skiniko-sta-dikastiria-xalkidas.html

http://www.eviazoom.gr/2018/03/ston-areio-pago-o-dimosiografos-mixalis-tsokanis.html

http://www.eviazoom.gr/2018/02/duo-xronia-sta-surtaria-tis-eisaggelias-xalkidas-o-fakelos.html

Χαλκίδα: Εισαγγελέας έβγαλε «λάδι» τον αστυνομικό που κατηγορούταν για κλοπή σε βάρος 37χρονης - Στο αρχείο η υπόθεση
http://www.eviazoom.gr/2017/04/xalkida-eisaggeleas-evgale-ladi-astunomiko.html

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video