ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αθώος ο γιος του τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου για το κύκλωμα εκβιαστών - Το μήνυμά του στο facebook! (ΦΩΤΟ)

Αθώος ο γιος του Γιώργου Γερολυμάτου, Αλέξανδρος που είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή του σε σπείρα εκβιαστών που έβαζε στόχο μεσίτες και πωλητές ακινήτων...

Ο Αλέξανδρος Γερολυμάτος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, ενώ ο πατέρας του του είχε σταθεί στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή και υποστήριζε ότι είναι αθώος.

Ο Αλέξανδρος Γερολυμάτος αθωώθηκε από Δικαστήριο των Αθηνών και ο πατέρας του, ο γνωστός τραγουδιστής έγραψε στο facebook:
 
«ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ !

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΛΟΥΣΤΡΑΡΗΣΕ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ !»

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video