ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Άμφισσα: Άφαντος ο 34χρονος κρεοπώλης που πυροβόλησε και σκότωσε την 13χρονη - Κρύβεται οπλισμένος στα βουνά!

Σαφώς πιο ήρεμη είναι η κατάσταση στην Άμφισσα πέντε ημέρες μετά τον αδόκητο χαμό ενός 13χρονου κοριτσιού Ρομά και τον τραυματισμό ενός 35χρονου στα άκρα, από πυροβολισμούς 34χρονου επιχειρηματία της περιοχής που είχε διαφορές με κατοίκους του καταυλισμού...
 

Ο 34χρονος κρεοπώλης εξακολουθεί και αναζητείται, καθώς μετά το φονικό εγκατάλειψε τα πάντα και οπλισμένος φέρεται να κατέφυγε στον ορεινό όγκο της Γκιώνας προκειμένου να αποφύγει κυρίως όχι τη σύλληψη, αλλά το λιντσάρισμα από τους εξαγριωμένους Ρομά.
 

Οι τελευταίοι μάλιστα μπροστά στο άψυχο κορμάκι της μικρής ορκίστηκαν εκδίκηση, σπάζοντας αρχικά το κατάστημα που διατηρούσε ο 34χρονος στην Άμφισσα και πυρπολώντας το αυτοκίνητο που βρέθηκε λίγα χιλιόμετρα πιο πάνω από το σημείο που έγινε το φονικό. 

Μετά την κηδεία του κοριτσιού επίσης, έκαψαν λάστιχα και έκλεισαν την ΕΟ Άμφισσας – Λαμίας στο ύψος του ΒΙΟΠΑ, χωρίς να γίνουν άλλα επεισόδια.
 

Πληροφορίες ήθελαν να έχουν επιτεθεί και σε έναν 40χρονο Αλβανό εργάτη που είχε ο 34χρονος στο στάβλο του, ο οποίος την Τρίτη το απόγευμα συνελήφθη από τις αρχές με την κατηγορία της απλής συνέργειας, καθώς ήταν μαζί με το δράστη την ώρα που συνέβη το κακό (χωρίς όμως να έχει συμμετοχή στους πυροβολισμούς).
 

Ο 40χρονος χθες αργά το απόγευμα, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, πήρε το δρόμο για τη φυλακή και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.
 

Επιθυμία των συγγενών της 13χρονης Ρομά, παραμένει να βρεθεί ο 34χρονος και να τιμωρηθεί παραδειγματικά για το έγκλημα. 

Όπως σημειώσαμε το κλίμα μπορεί να είναι σαφώς πιο ήρεμο, ωστόσο οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των ντόπιων και των ανθρώπων του καταυλισμού, δεν λείπουν. 

Σύμφωνα με αρκετούς κατοίκους, πολλοί εκ των οποίων αντιδρούν για την ύπαρξη του καταυλισμού, υπάρχουν πολλά ακόμη περιστατικά που έχουν καταγραφεί στα ημερήσια δελτία της αστυνομίας και αφορούν κλοπές και εξυβρίσεις.
 

Αναφορικά με τις αναζητήσεις, ο 34χρονος εξακολουθεί και παραμένει ασύλληπτος παρά τις αρχικές διαρροές ότι επρόκειτο να παραδοθεί. 

Στα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν και δεν επιβεβαιώνονται, το μόνο σίγουρο είναι ότι η οποιαδήποτε εμφάνισή του θα πυροδοτήσει νέο κύκλο έντασης. 

Πληροφορίες: Zougla.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video