ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παιδιά

Τα ευχάριστα νέα για το ΚΙΝΑΛ είναι ότι σύμφωνα με όλες τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνει να σταθεροποιείται στην τρίτη θέση με ποσοστά που μπορεί να αποδειχθούν διψήφια.
Τα λιγότερο ευχάριστα είναι ότι το μαγαζί πλήττεται από παιδικές ασθένειες που το εξασθενίζουν.
Οι μικρότεροι εταίροι κυρίως (Ποτάμι και ΔΗΜΑΡ) αλλά και κάποιοι άλλοι συνοδοιπόροι χρειάζεται να εκπαιδευτούν στην αντίληψη ενός μεγάλου φορέα που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστεί στα πολιτικά πράγματα.
Λογικό. Η πολιτική η ίδια είναι μια διαδικασία συνεχούς εκπαίδευσης. Κανείς δεν την έμαθε από την γκουβερνάντα του.
Προφανώς λοιπόν θα συζητούν. Προφανώς «δεν πρέπει να ενοχοποιούνται οι διαφορετικές απόψεις» όπως είπε κι ο Θεοδωράκης. Προφανώς τα κόμματα δεν είναι στρατόπεδα να βαράνε σιωπητήριο.
Αλλά άλλο διάλογος, άλλο διαφορετική άποψη κι άλλο να ταλαιπωρούνται και να ταλαιπωρούν την κοινωνία με εκκεντρικότητες και παραδοξολογίες.
Διότι είναι άκρως παράδοξο ένα κόμμα της αντιπολίτευσης να μη θέλει εκλογές επειδή κινδυνεύει να ηττηθεί η κυβέρνηση την οποία αντιπολιτεύεται και έτσι «δεν θα ολοκληρώσει το έργο της».
Είναι παράδοξο να ζητάς από ένα κόμμα της αντιπολίτευσης να κάνει αντιπολίτευση όχι μόνο στην κυβέρνηση αλλά και σε ένα άλλο... κόμμα της αντιπολίτευσης για να έλθεις ίσα βάρκα, ίσα νερά.
Είναι παράδοξο να ισχυρίζεσαι ότι δουλειά ενός πολιτικού δεν είναι να τοποθετείται στο θεμελιώδες πολιτικό ζήτημα της εξουσίας και να συμπολιτεύεται ή να αντιπολιτεύεται.
Αλλά «να λύνει προβλήματα» - λες και είναι υδραυλικός ή ηλεκτρολόγος που αλλάζει καμένες λάμπες...
Είναι παράδοξο σε καθεστώς κοινοβουλευτικής δημοκρατίας να κάνεις διάκριση μεταξύ «πολιτικής αλλαγής» και «κυβερνητικής αλλαγής» - εκτός κι αν κάποιοι στο ΚΙΝΑΛ σχεδιάζουν να καταλάβουν τα Χειμερινά Ανάκτορα!
Κι η παραδοξολογία μεταμφιέζεται σε εκκεντρικότητα όταν ζητάς «εσωκομματικό δημοψήφισμα» ώστε τα μέλη του ΚΙΝΑΛ που δεν ψήφισαν ούτε για συνέδρους στο Συνέδριό τους και οι σύνεδροι του Συνεδρίου που δεν ψήφισαν ούτε για τα όργανα του ΚΙΝΑΛ, να ψηφίσουν μετά τις εκλογές αν και πώς θα κυβερνηθεί η Ελλάδα!
Είναι προφανές ότι μιλούμε για παραδοξολογίες που δεν αντέχουν το βλέμμα της λογικής. Για παιδικές κουβέντες.
Το ίδιον όμως μιας παιδικής κουβέντας είναι ότι εκλείπει με την παιδική ηλικία.
Και δυστυχώς η μετάβαση από μια παρέα που αερολογεί και καλαμπουρίζει σε έναν συγκροτημένο πολιτικό φορέα δεν είναι πάντα εύκολη - ρωτήστε και τον ΣΥΡΙΖΑ!
Αλλά η εκπαίδευση είναι απαραίτητη.
Κάποιοι θα την περάσουν με επιτυχία. Κάποιοι θα μείνουν μετεξεταστέοι. Και κάποιοι άλλοι θα πάνε σπίτια τους.
Μικρό το κακό. Ετσι συμβαίνει πάντα.    
Γ. Πρετεντέρης-ΤΑ ΝΕΑ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video