ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το θέατρο του παραλόγου των ΑΝΕΛ

Πόσο χρόνο ζωής έχει μπροστά της αυτή η κυβέρνηση; Αν πιστέψουμε τον πρόεδρο Τσίπρα, η κυβέρνησή του θα ολοκληρώσει τη θητεία της και οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της τετραετίας, ήτοι 15 μήνες από σήμερα. Υποθέτω ότι τα ίδια θα τονίσει, προς ηθική στήριξη του «συριζοστρατεύματος» που μοιάζει αποσταθεροποιημένο, και κατά τη σημερινή πολυαναμενόμενη ομιλία του στη Βουλή.
Αν όμως πιστέψουμε τον Καμμένο (συν)εταίρο του στην εξουσία, η κυβέρνηση δεν έχει ζωή περισσότερο από... έξι μήνες! Όπως ο ίδιος (ο Καμμένος) ανέφερε στην προχθεσινή Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, η κυβέρνηση που έχει συστήσει με τον εταίρο του Τσίπρα θα καταρρεύσει, διότι με το που θα έρθει η συμφωνία για το Σκοπιανό στη Βουλή, σε χρονικό ορίζοντα έξι μηνών όπως τον προσδιόρισε, θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση και ούτω πως αυτή θα οδηγηθεί σε πτώση! Διότι είναι πιστός στις δεσμεύσεις του ότι αυτός δεν πρόκειται να προσυπογράψει συμφωνία η οποία θα εκχωρεί το όνομα «Μακεδονία» στους γείτονες.
Αν και πολλοί εκ των βουλευτών και στελεχών που παρίσταντο στην ΚΟ αναγνώρισαν πίσω από αυτές τις «διαβεβαιώσεις» τον ταλαντούχο στο παραμύθι και την «παπάντζα» πρόεδρό τους, δεν μπορώ να μην προσθέσω ότι ακριβώς αυτή η αναφορά έκανε ορισμένους να αλλάξουν ρότα. Να ρίξουν τους τόνους και να πάψουν να ρωτούν μετ' επιτάσεως τον αρχηγό για το «πώς είναι δυνατόν να δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση σε μια πρόταση δυσπιστίας, η οποία έγινε με αφορμή τη συμφωνία που εκχωρεί το όνομα "Μακεδονία" στους Σκοπιανούς»...
Πάνω από όλα η καρέκλα
Υπενθυμίζω επί του προκειμένου, και για να υπάρχει μια πληρέστερη εικόνα περί όσων συνέβησαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, ότι ο Καμμένος πρόεδρός τους έχει εκτιμήσει, σε πολλούς και διαφόρους, ότι η συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ δεν πρόκειται να περάσει στα... Σκόπια!
Οτι δηλαδή ο Ζάεφ θα βρεθεί μπροστά σε τόσες και τέτοιες αντιδράσεις εντός και εκτός (σκοπιανής) Βουλής, οι οποίες θα τον εξαναγκάσουν να αποσύρει την υπογραφή του από τη συμφωνία και εξ αυτού του λόγου θα… διασωθεί και ο ίδιος! Διότι αφού δεν θα υπάρχει συμφωνία, δεν υφίσταται και λόγος για να τεθεί εν αμφιβόλω και η δική του παραμονή στην κυβέρνηση. Τα Σκόπια θα παραμείνουν Σκόπια, η Μακεδονία ελληνική, και η καρέκλα πάνω στην οποία κάθεται, στη θέση της.
Απλά πράγματα…
Γ. Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video