ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μαζί... μέχρι τέλους!!!

Πληθαίνουν οι φωνές και τα δημοσιεύματα ότι οι σχέσεις Τσίπρα και Καμένου κινδυνεύουν με διαζύγιο, με επίκεντρο το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ.
Σαχλαμάρες…
Ο εθνοπρεπής υπουργός Άμυνας, έχει ήδη κάνει δεκάδες κωλοτούμπες στα χρόνια που μεσολάβησαν από τότε που αποφάσισε να γίνει δεκανίκι των συνιστωσών του Σύριζα προκειμένου να ζήσει κι αυτός το όνειρο της υπουργικής καρέκλας. Δεν του στοιχίζει τίποτα να κάνει ακόμη μία, για να την κρατήσει.
Διότι, για τους πιο νηφάλιους, ο Μπάνος μια χαρά τα πάει στο συγκεκριμένο υπουργείο.
Στο ενδιάμεσο διάστημα, από τότε δηλαδή που έβαλε πλάτη στους κομμουνιστές, πέρα των ρουσφετιών ο μπατριώτης αυτός έχει κάνει αμέτρητες κωλοτούμπες επί παντός επιστητού, καταπίνοντας κάθε αριστερή παπάτζα του Αλέξη, με μοναδικό σκοπό την διατήρηση της κουτάλας.
Κυκλοφορεί μάλιστα ως ανέκδοτο, ότι ο Μπάνος έχει
βάλει τόσες κόκκινες γραμμές (στα λόγια) όσες απεργίες πείνας έχει κάνει ο Δρ. Μιχελογιαννάκης, ή αλλιώς το «αστροπελέκι τσι Κρήτης».
Και η ανίερη αυτή συμμαχία μεταξύ των πσαικαζμαίνων Αιλλύνων του Καμένου με τις ανερμάτιστες ιδεοληπτικές συνιστώσες του Σύριζα είναι αμφίδρομη. Το ένα χέρι νίβει το άλλο, και τα δυο μαζί το πρόσωπο (της εξουσίας).
Διότι χωρίς τους ΑνΕλ, που θα ήταν ο Σύριζα; Ειδικά τότε που τον εγκατέλειψαν οι πούροι αριστεροί στυλ Δραχμαζάνη και σία;
Και χωρίς τον Σύριζα που θα ήταν ο Kαμμένος; Με το 3.2% που πήρε το πολύ πολύ καταντάς κυρ Φώτης, που έψαχνε προεκλογικές συμμαχίες μέχρι και με το κόμμα των κυνηγών μπας και βρει στασίδι στη βουλή.
Δεν γίνεσαι συγκυβερνήτης. Ούτε «εθνάρχης», όπως μαθαίνω ότι αποκαλείται ο Καμένος στους κόλπους των ΑνΕλ.
Έτσι, ο Μπάνος, που έριξε μπόλικο κρασί στο νερό του, εδώ και χρόνια αποτελεί τον μακροβιότερο υπουργό Άμυνας, κάνοντας βόλτες με ελικόπτερα, περιπολίες με πλοία, ταξιδεύοντας στον κόσμο… Μέχρι και στο μακρινό οπλισμένο μέχρι τα δόντια Μονακό πήγε για να συζητήσει (λέει) καίρια ζητήματα στρατιωτικής συνεργασίας. Τώρα σχεδιάζει να πάει και στη Τζαμάικα, για αντίστοιχης εθνικής σημασίας ζητήματα ναυτικής συνεργασίας.
Όπως και το «πουλέν» του, ο έτερος στοχαστής και πάνω απ’ όλα Αιλλυναράς Τέρενς Σπένσερ Κουίκ, που ταξίδεψε μέχρι τη Φλόριντα και την Καραϊβική, προκειμένου και εκείνος να πετύχει συμφέρουσες στρατιωτικές συνεργασίες για τη χώρα μας.
Μια χώρα που καθημερινά πάει από το κακό στο χειρότερο, σε όλα τα επίπεδα, και με δυο Έλληνες στρατιωτικούς να λιώνουν για τρίτο μήνα στα τούρκικα κελιά, την ώρα που ο πολιτικός τους προϊστάμενος χαριεντίζεται ανερυθρίαστα με τον Αλβέρτο του Μονακό, βγάζοντας σέλφις, και παρακολουθώντας από την βασιλική εξέδρα τους αγώνες Φόρμουλα…
Συνεπώς, ό,τι και να λένε τα «έμπειρα» κυβερνητικά στελέχη, ότι δηλαδή οι σχέσεις Τσίπρα Καμένου κλυδωνίζονται, και πως ο Τσίπρας προχωρεί στη διαπραγμάτευση με τον ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ και μένει να φανεί μέχρι ποιο σημείο θα φθάσει η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καθώς ο Καμένος έχει διαμηνύσει ότι δεν θα ψηφίσει συμφωνία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία… είναι κουραφέξαλα.

Ο Μπάνος δεν αφήνει την καρέκλα ό,τι και να γίνει. Ακόμη κι αν ο κολλητός του δώσει την Θεσσαλονίκη (όπως είναι επιπλωμένη) πεσκέσι στους Σκοπιανούς. Οι δήθεν κόκκινες γραμμές που προβάλλει κατά καιρούς για να ταΐζει με σανό τους χαχόλους είναι στην καλύτερη ροζ, και πάλι αν…
Τέλος, κάποιοι (πιο οξυδερκείς) λένε πως ο Μπάνος που είναι... γάτα ξέρει ότι ο μόνος τρόπος να επιβιώσει πολιτικά είναι να την κάνει έγκαιρα από την συγκυβέρνηση, πουλώντας ανέξοδο πατριωτισμό, μπας και περισώσει το όποιο πολιτικό του κύρος.
Σαχλαμάρες στο τετράγωνο. Ο σπινθηροβόλος Μπάνος έχει ήδη κάνει τα κουμάντα του. Θα μείνει μέχρι τέλους δίπλα στον Αλέξη, ένα εξίσου μνημονιακό τυπάκι, ζώντας το όνειρο που λέγαμε, και στο τέλος, λίγο πριν τις εκλογές θα πουλήσει τα τραγιά του και είτε θα μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Σύριζα ο οποίος έτσι θα τον τιμήσει για την πολύτιμη συμβολή του στην αποδόμηση της χώρας και στον αριστερό της μετασχηματισμό, είτε θα συμμετέχει στη νέα εκ δεξιών προβοκάτσια που ετοιμάζουν κατά της ΝΔ.
Ό, τι κι αν κάνουν όμως για να διασωθούν τα συνεταιράκια, ο λαός τους έχει πάρει χαμπάρι. Μάταιες οι προσπάθειές τους...
antinews.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video