ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απορία

Στους πολιτικούς που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα δημοκρατικά ήθη, μια κατεξοχήν δημοκρατική διαδικασία, όπως είναι αυτή των εκλογών, προκαλεί ανεξέλεγκτη νευρικότητα. Είναι ακριβώς αυτή η νευρικότητα που διακατέχει ενόψει των εκλογών τον τούρκο πρόεδρο, έναν ηγέτη που όχι μόνο δεν εξοικειώθηκε με τη δημοκρατία, αλλά δείχνει να την απεχθάνεται κιόλας. Η νευρικότητα αυτή εξηγεί τους αμετροεπείς λεονταρισμούς του ίδιου και της κυβέρνησής του: αναζητώντας ακροατήριο στο εσωτερικό, ο «σουλτάνος» της Αγκυρας κλιμακώνει την ένταση στο εξωτερικό.
Η σχέση της συμπεριφοράς αυτής με τις τουρκικές εκλογές είναι τόσο προφανής ώστε προκαλεί απορία πώς ο υπουργός Αμυνας της χώρας μας ρίχνει νερό στον μύλο της τουρκικής προκλητικότητας με τις δηλώσεις του. Ποιο εθνικό συμφέρον υπηρετούν άραγε οι κορόνες του υπουργού και κυβερνητικού εταίρου; Ποιες εθνικές αξίες προασπίζεται πέρα από την προσωπική του ατζέντα; Και αν οι εκλογές φέρνουν νεύρα στην Τουρκία, τι συμπεράσματα μπορεί να εξαγάγει κανείς για έναν υπουργό Αμυνας που συγχέει την αναγνώριση της ΑΟΖ με τα χωρικά ύδατα για να φτάσει στο σημείο να προαναγγείλει την επέκτασή τους;
Είναι προφανές ότι από τη θέση στην οποία βρίσκεται ο κυβερνητικός εταίρος του Πρωθυπουργού προσφέρει κάκιστη υπηρεσία στην πατρίδα. Ο υπουργός φαίνεται να ξεχνά ότι εκπροσωπεί μια χώρα της ευρωπαϊκής οικογένειας. Μια χώρα που όλα αυτά τα χρόνια αντιμετωπίζει τις τουρκικές προκλήσεις με μέτρο και σοβαρότητα και όχι με κορόνες που υπονομεύουν τα συμφέροντα του έθνους.
TA NEA


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video