ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Υπόθεση Μαρέβας»:Δεν μασάει πλέον τον «σανό» ούτε η… κατσίκα της Κουμουνδούρου

Στο ίδιο έργο θεατές ξανά και ξανά.
Μόλις τα… καλόπαιδα του Μαξίμου είναι στριμωγμένα στο καναβάτσο, όπως συμβαίνει και τώρα (Σκοπιανό, Ψήφιση 4ου Μνημονίου, «τσεκούρι» στις συντάξεις, χαράτσια-σοκ στο ΕΝΦΙΑ κ.λ.π.) πασάρουν ξανά στους «σανοφάγους» ψηφοφόρους τους (ή καλύτερα σε όσους απέμειναν απ αυτούς) το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό.
Novartis, ΚΕΕΛΠΝΟ και ολίγον από Μαρέβα για να «δέσει» το ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟ γλυκό.
Κάποιους θα πρέπει να πει στα… καλόπαιδα πέριξ του Τσίπρα, γιατί ο ίδιος όντας μέσα στην γυάλα του Μαξίμου δεν έχει πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει στην κοινωνία (που κοχλάζει από οργή για την  συμμορία των Πολιτικών Απατεώνων που την εξαπάτησε) πως το «παραμύθι» των σκανδάλων δεν το «μασάει» πλέον ούτε η… κατσίκα της Κουμουνδούρου.
Κάποιος να πει στον Τσίπρα και στα…
καλόπαιδα της παρέας τους, πως οι μέρες τους στο Μαξίμου είναι ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ (η κλεψύδρα ήδη μετρά αντίστροφα) και θα ήταν καλύτερο για αυτούς να αρχίσουν σιγά-σιγά να προετοιμάζονται για την ΠΟΛΥ ΔΥΣKΟΛΗ «επόμενη μέρα» που τους αναμένει
Τα Πολιτικά Εγκλήματα που διέπραξε η Πολιτική Συμμορία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν θα μείνουν ατιμώρητα από την επόμενη Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ενώ ήδη ανοίγουν και πολλά στόματα για τις… βρωμοδουλειές και τα «νταραβέρια» των Πραιτωριανών του Καθεστώτος του Μαξίμου.
Και τα όσα αναμένεται να έρθουν στην επιφάνεια το επόμενο διάστημα για Μίζες, Αρπαχτές και Εκβιασμούς Επιχειρηματιών που βρίσκονται υπό Δικαστική Ομηρία θα σοκάρουν και τον πλέον ορκισμένο αντίπαλο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Δρόμος για τον Τσίπρα είναι χωρίς Επιστροφή: Βαριά πολιτική ήττα στα όρια του εξευτελισμού και βίαιο πολιτικό τέλος για τον ίδιο. Όποτε και εάν κάνει εκλογές, σήμερα το Φθινόπωρο, τον Μάιο του 2019 ή το Φθινόπωρο του 2019.
Ο Τσίπρας είναι Τελειωμένος και το ξέρει
ΥΓ: Ο Τσίπρας πάντως είναι τυχερός. Αφού την ίδια ώρα ο ίδιος δίνει το «σήμα» στις ΑΛΗΤΙΚΕΣ και ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ μηντιακές συμμορίες να χτυπάνε ΑΝΕΛΕΗΤΑ την Μαρέβα για να πλήξουν τον Κυριάκο,ο αρχηγός της ΝΔ επειδή είναι Άντρας και φορά Παντελόνια έχει δώσει ΣΑΦΗ ΕΝΤΟΛΗ να μην τολμήσει κανείς από τα περιβάλλον του ή τα Μέσα Ενημέρωσης που βρίσκονται στην σφαίρα επιρροή της ΝΔ να αγγίξουν την Μπαζιάνα.
Για την οποία, ειρήσθω εν παρόδω, υπάρχουν πολλά «ράμματα για την γούνα» της.
Είναι όμως τόσο σίγουροι στο Μαξίμου πως όλα τα αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ θα «υπακούσουν» στις προτροπές του Μητσοτάκη, και δεν θα ακουμπήσουν τελικά την Περιστέρα;  

lykavitos.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video