ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Προ των ευθυνών του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Οι πρωτοφανείς μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για το Σκοπιανό είναι σίγουρο ότι θα βάλουν φωτιά στο πολιτικό σκηνικό το επόμενο διάστημα. Ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα αντιμετωπίζεται από τον Τσίπρα και την παρέα του λες και είναι παιχνιδάκι στα χέρια τους.
Που ξανακούστηκε με μια απλή μονογραφή του πρωθυπουργού να δεσμευτεί μια ολόκληρη χώρα; Που ξανακούστηκε με μερικά ταμπούρλα και ζουρνάδες στις όμορφες Πρέσπες να κλείνει ένα θέμα που καίει όλους τους Έλληνες;
Που ξανακούστηκε μια διεθνής σύμβαση να μην έρχεται άμεσα στη Βουλή και να είναι προαπαιτούμενο η ψήφισή της από 180 βουλευτές;
Που ξανακούστηκε να αφήσουμε τους Σκοπιανούς να μπουν στο ΝΑΤΟ με την ονομασία που θα αποδεχθούμε κι εμείς, ενώ δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσει από την σκοπιανή Βουλή; Τι πιστεύουμε; Ότι το ΝΑΤΟ θα διώξει τα Σκόπια σε
περίπτωση που δεν επικυρωθεί η συμφωνία στο δημοψήφισμα;
Πρόκειται για ορισμένες γκρίζες ζώνες που δεν είναι απλά στα όρια του Συντάγματος αλλά αποτελούν ωμή παραβίασή του.
Εντάξει, ο ελληνικός λαός δεν έχει άμεσα τη δύναμη να αντιδράσει και να ρίξει την κυβέρνηση. Αυτό μπορεί να το κάνει στις εκλογές κι απ’ ότι βλέπουμε ο Τσίπρας θα το πάει μέχρι τέλους.
Όταν, όμως, πρόκειται για εθνική προδοσία στην κυριολεξία τότε κάποιος πρέπει να αντιδράσει. Απλά είναι τα πράγματα. Για να σταματήσει κανείς το αριστερό χάος, θα πρέπει να βάλει το χέρι του ο ανώτατος πολιτειακός παράγοντας. Αυτό σημαίνει ένα και μόνο πράγμα και να μας συγχωρήσουν κάποιοι. Δεν μιλάμε για πολιτική ανωμαλία, ούτε πιέζουμε τον Προκόπη Παυλόπουλο να το πράξει.
Όμως, δεν είναι απλά ένα μνημόνιο ή ένα προεδρικό διάταγμα. Είναι η καταπάτηση της ψυχής της Ελλάδας, είναι μια εθνική ταπείνωση την οποία μόνον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να αποτρέψει.
Πώς; Μα με το να παραιτηθεί και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές. Και για να είμαστε κι εντάξει μαζί του, αλλά χωρίς καμιά δόση συναλλαγής, να δεσμευτούν όλοι ότι θα τον ψηφίσουν ξανά για άλλη μια θητεία.
Αυτό που προέχει είναι η αποτροπή του κινδύνου που είναι προ των πυλών. Θα σταματήσει το χάος προτού να είναι αργά;
antinews.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video