ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ποια τρόφιμα «μπλοκάρουν» την εγκυμοσύνη

Oι γυναίκες που τρώνε συχνά φαστ φουντ και λίγα έως καθόλου φρούτα, χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να μείνουν έγκυες και έχουν μικρότερες πιθανότητες να «πιάσουν» παιδί μέσα σε ένα χρόνο, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα...

Οι ερευνητές, με επικεφαλής την καθηγήτρια Κλερ Ρόμπερτς του αυστραλιανού Πανεπιστημίου της Αδελαΐδας, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Human Reproduction» (Ανθρώπινη Αναπαραγωγή), μελέτησαν σχεδόν 5.600 γυναίκες που δεν είχαν γεννήσει στο παρελθόν.

Σε σχέση με τις γυναίκες που ποτέ ή σπάνια έτρωγαν πρόχειρο φαγητό από ταχυφαγείο (μπέργκερ, πίτσες, σνακ κ.α.), όσες το έκαναν τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα, χρειάσθηκαν κατά μέσο όρο ένα μήνα παραπάνω για να μείνουν έγκυες.

Σε σχέση με τις γυναίκες που έτρωγαν φρούτα τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, όσες έτρωγαν μόνο μία έως τρεις φορές το μήνα, χρειάσθηκαν περίπου μισό μήνα περισσότερο για να συλλάβουν παιδί.

Μεταξύ των γυναικών που έκαναν την μικρότερη κατανάλωση φρούτων, ο κίνδυνος υπογονιμότητας (πάνω από ένα έτος για να «πιάσουν» παιδί) ήταν 12% έναντι 8% του μέσου όρου των γυναικών. Μεταξύ όσων γυναικών έτρωγαν το περισσότερο φαστ φουντ, η πιθανότητα υπογονιμότητας ήταν 16% έναντι 8%.

Όσον αφορά τα πράσινα λαχανικά και τα ψάρια, η έρευνα δεν έδειξε ότι επιταχύνουν την εγκυμοσύνη.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video