ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέο παραλήρημα Καρανίκα

Είμαι βέβαιος ότι ο ταλαντούχος σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα Νίκος Καρανίκας ενεργεί τις περισσότερες φορές αυτοβούλως, χωρίς βεβαίως την έγκριση του πρωθυπουργικού γραφείου. Γιατί όλοι γνωρίζουν πως σε καμία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου δεν μετέχει ο κ. Καρανίκας, ο οποίος διαθέτει γραφείο στη Βουλή, που τώρα τελευταίως με τη νομιμοποίηση για ιατρικούς λόγους της κάνναβης άνοιξε περπατησιά. Και απέκτησε τραπέζι συσκέψεων στο γραφείο του στη Βουλή και ξεναγεί Κινέζους στους χώρους του κοινοβουλίου και πυκνώνει τις επιθέσεις του εναντίον όποιων θεωρεί «εχθρούς του ΣΥΡΙΖΑ». Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του μπήκαν ο... Μέγας Αλέξανδρος και οι κάτοικοι της Ημαθίας...
Οπως φαίνεται ο κ. Καρανίκας δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν, αφού με ένα παραλήρημά του κατακρίνει τις αντιδράσεις των ελλήνων πολιτών κατά του «συνθέτου ονόματος με χρήση του όρου Μακεδονία» για την πΓΔΜ. Και ως εξαιρετικά ιστορικά... μορφωμένος, όπως θέλει στους συντρόφους του να εμφανίζεται, χαρακτηρίζει (με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό) «εθνικιστικές ανιστόρητες βλακείες» τα όσα αναφέρουν, υποστηρίζοντας ότι «από πουθενά δεν θα γίνουμε φασίστες ρατσιστές εθνικιστές με τη γείτονα χώρα λόγω ονόματος». Σας είπα, ουδείς ελέγχει τον πρωθυπουργικό σύμβουλο.
ΒΗΜΑτοδότης


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video