ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συγκυρίες

Μια συμφωνία δεν παράγει τα ίδια αποτελέσματα για όλους. Αλλοι ωφελούνται από τους όρους της και άλλοι βλάπτονται. Μένει να φανεί ποιοι θα είναι οι κερδισμένοι και ποιοι οι χαμένοι από τη συμφωνία για το όνομα της ΠΓΔΜ - εάν και εφόσον εφαρμοστεί. Ηδη όμως υπάρχει ένας ωφελημένος. Κι αυτός δεν είναι άλλος από την κυβέρνηση, η οποία, ενώ η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από το Μακεδονικό, πέρασε το χειρότερο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που έχει γνωρίσει ποτέ η χώρα.
Με την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, οι έλληνες πολίτες φορτώνονται στην ουσία ένα τέταρτο Μνημόνιο - αλλά αυτή τη φορά χωρίς χρήματα. Για πρώτη φορά στα σχεδόν δέκα χρόνια της κρίσης, οι χαμηλοσυνταξιούχοι θα δουν τις συντάξεις τους να περικόπτονται και οι μη έχοντες να μειώνεται κι άλλο το αφορολόγητο. Κι όλα αυτά ενώ από πουθενά δεν προκύπτει ότι στο προσεχές διάστημα θα ικανοποιηθεί ο διακαής πόθος της κυβέρνησης για ρύθμιση του χρέους.
Θα ήταν πολιτικά αδόκιμο να έχει χρησιμοποιηθεί η συμφωνία με την ΠΓΔΜ ως προπέτασμα καπνού για να περάσει το μεσοπρόθεσμο σχεδόν απαρατήρητο. Οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν τι τους περιμένει, το επιπλέον κόστος που θα κληθούν να πληρώσουν όταν θα τελειώσει το πρόγραμμα και εισέλθει η χώρα στη φάση της αυστηρής εποπτείας. Η κυβέρνηση ωφελήθηκε από την ακούσια ή εκούσια συγκυρία. Αλλά δεν μπορεί να ωφελείται εις βάρος των πολιτών.
TA NEA


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video