ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε δύσκολη θέση η ΕΛ.ΑΣ: Απολογήθηκε στον αέρα ο Διοικητής της Τροχαίας που έκλεισε τον δρόμο της ώρα της φονικής πυρκαγιάς - Και η Παπαρήγα επιβεβαιώνει το εγκληματικό λάθος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάθε ώρα που περνά αποκαλύπτεται ότι από τις βασικές αιτίες της ανείπωτης τραγωδίας στο Μάτι δεν ήταν ο «στρατηγός άνεμος» που είχε ταχύτητα πάνω από 100 χιλιόμετρα...

Μπορεί να ήταν η αρχή των όσων έγιναν, όμως, το φιτίλι στη βόμβα που έσκασε και σκότωσε δεκάδες ανθρώπους στην περιοχή, ήταν η Λεωφόρος Μαραθώνος.

Οι καταγγελίες αυξάνονται όλο και περισσότερο για την λανθασμένη στρατηγική που ακολούθησε η Αστυνομία προτού η πυρκαγιά περάσει τη Λεωφόρο που είναι ουσιαστικά η αντιπυρική ζώνη από την οποία ποτέ άλλοτε δεν είχε περάσει φωτιά.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας δεν εκτίμησαν σωστά με αποτέλεσμα να κλείσουν τη Λεωφόρο Μαραθώνος και να κάνουν εκτροπή των οχημάτων μέσα στους στενούς και αδιέξοδους δρόμους του Ματιού, εγκλωβίζοντας ακόμη περισσότερο κόσμο σε μια παγίδα θανάτου.

Στις δεκάδες καταγγελίες κατά της Αστυνομίας προστίθεται και η επώνυμη μαρτυρία της Αλέκας Παπαρήγα.

Η πρώην Γ.Γ. του ΚΚΕ ήταν μία από τους οδηγούς που οι άνδρες της Τροχαίας εξέτρεψαν από τη Λεωφ. Μαραθώνος προς το Μάτι. «Με έστριψαν από τη Μαραθώνος και μόλις μπήκαμε στο Μάτι, αυτομάτως μπήκε και η φωτιά. Μπλοκαριστήκαμε εδώ. Δύο άνθρωποι, εθελοντές που ρύθμιζαν την κυκλοφορία, μας είπαν από πού να βγούμε. Μετά από τρία λεπτά έφτασε η φωτιά και μετά δεν μπόρεσαν να φύγουν άλλοι. Εγώ το Μάτι δεν το ξέρω. Πού να ξέρουμε από πού να φύγουμε;» δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα.

Η δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η ΕΛ.ΑΣ αποδεικνύεται αν μη τι άλλο και από την χθεσινή εμφάνιση του Διοικητή της Τροχαίας, Ανάργυρου Μπακαλώνη, ο οποίος βγήκε ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και παραδέχτηκε πως έλαβε εντολή να κλείσει τμήμα της λεωφόρου στις 18:12.

Ο Διοικητής της Τροχαίας ξεκαθάρισε πως δεν εμποδίστηκε η έξοδος οχημάτων από την περιοχή, μόνον η είσοδος, ενώ υποστήριξε πως κατ’ αυτόν τον τρόπο άνοιξε και το αντίθετο ρεύμα σε όσους προσπαθούσαν να διαφύγουν.

Η πύρινη λαίλαπα πέρασε την Μαραθώνος μεταξύ 18:23 και 18:25.

Ο Ανάργυρος Μπακαλώνης διευκρίνισε πάντως ότι δεν είναι σε θέση να κρίνει εάν ταχύτερη δράση της Τροχαίας στην Μαραθώνος θα μπορούσε να είχε επιτρέψει μεγαλύτερη εκκένωση, σώζοντας περισσότερες ζωές.

Σημείωσε ότι η υπηρεσία δεν διαθέτει αρκετό προσωπικό για να ελέγξει όλα τα δρομάκια στο Μάτι και προκειμένου να καλύψει το κενό, όλα τα σώματα ασφαλείας προσπαθούσαν να κατευθύνουν όλα τα οχήματα προς την Μαραθώνος.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τα όσα δήλωσε ο Α. Μπακαλώνης και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video