ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Βόμβα» για τις φονικές πυρκαγιές: Δήμαρχος που κατέθεσε στον Εισαγγελέα κατήγγειλε στη συνέχεια σκηνικό συγκάλυψης - «Στήνεται απίστευτο σκηνικό προστασίας των υπευθύνων» (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγες ώρες μετά την κατάθεσή του στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βαρβάρα Γνεσούλη, ο Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και έκανε λόγο για «σκηνικό συγκάλυψης των πραγματικά υπευθύνων», για τα αίτια των πυρκαγιών στην ανατολική Αττική...

«Διαπίστωσα ότι εκτυλίσσεται ένα απίστευτο σκηνικό συγκάλυψης. Συγκάλυψης αυτών που από την πρώτη στιγμή δεν ήθελαν να πουν τα θύματα, συγκάλυψης των πραγματικών ενόχων» ανέφερε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

«Είναι αυτοί που άφησαν τον κόσμο να καεί, δεν τον προειδοποίησαν, δεν τον βοήθησαν, τον άφησαν να καίγεται» έσπευσε να προσθέσει.

Ο Ε. Μπουρνούς κατέθεσε για αρκετές ώρες ενώπιον της Εισαγγελίας, η οποία διερευνά τις ποινικές ευθύνες για τους θανάτους των τουλάχιστον 92 ατόμων.

«Ξέρω ότι προσπαθούν να μεταθέσουν ευθύνες, να φύγουν οι ευθύνες από αυτούς που τις έχουν, να πάνε σε ανθρώπους που ήταν στην πρώτη γραμμή. Αυτοί που φταίνε είναι εκείνοι που ήταν ανεπαρκείς εκείνη την στιγμή» τόνισε, μεταξύ άλλων.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video