ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χαλκίδα: Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος ο 17χρονος Αλβανός που κατηγορείται ότι «ξάφριζε» παραλιακά μαγαζιά! (ΦΩΤΟ)

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (22-08-2018) ένας 17χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται ότι λίγες ώρες πριν την σύλληψη του παραβίασε κατάστημα στην παραλία Χαλκίδας και αφαίρεσε δύο παιχνιδομηχανές...
 
Σύμφωνα με την Ασφάλεια Χαλκίδας, προέκυψε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο συλληφθείς ενέχεται επιπλέον σε 5 κλοπές – διαρρήξεις και μία απόπειρα κλοπής, από καταστήματα στην ανωτέρω περιοχή. 

Η λεία που αποκόμισε περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές [ laptop , υπολογιστές παλάμης ( pda )] και επιμεταλλωμένα κοσμήματα, η αξία των οποίων υπερβαίνει τις 8.500 ευρώ. 

Ανάμεσα στα μαγαζιά που φέρεται να είχε μπει για να κλέψει ο 17χρονος, βρίσκονται
το «Negro Cafe», το «Momento Cafe» η πιτσαρία «La Fiamma», κ.α.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, όσο και σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και ενδύματα.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε παραδώσει ηλεκτρονικές συσκευές που είχε αποκομίσει από την παράνομη δράση του, σε μία 22χρονη ημεδαπή και μία 20χρονη αλλοδαπή, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σε βάρος του 17χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ενώ οι δύο 2 γυναίκες κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Τα ανευρεθέντα αντικείμενα – προϊόντα κλοπών, αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους, ενώ ο 17χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, η οποία τον άφησε ελεύθερο μετά το πέρας της απολογίας του.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video