ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ :Ξεκινά το 3ο Τουρνουά 5Χ5 του Δήμου Αγράφων

Το πρόγραμμα των Αγώνων Δέκα ομάδες θα συμμετάσχουν στο 3ο Τουρνουά 5Χ5 που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Αγράφων στα πλαίσια του προγράμματος των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων. 
Μετά από κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία του Δημαρχείου στο Κερασοχώρι, οι ομάδες που περνάνε απευθείας στα προημιτελικά είναι: 
 1. ΒΑΛΑΩΡΑ 
2. ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ 
3. ΠΕΛΦΕ ΤΕΑΜ 
 4. ΡΟΖ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ 
5. ΑΜΠΑΛΙΑΚΟΣ 
6. ΤΟΠΟΛΙΑΝΑ F.C. 
 Ενώ, οι ομάδες που θα αγωνιστούν για μια θέση στην τελική 8χτάδα είναι: 
 7. Vayeros 
 8. Α.Ε.Λ. 
9. ΝΕΟΛΕΡΑ 
10. ΠΑΡΤΑΛΙΑΚΟΣ F.C 

Το Τουρνουά θα ξεκινήσει την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018, με τους δύο αγώνες νοκ άουτ μεταξύ ομάδων Vayeros – Α.Ε.Λ. και ΝΕΟΛΕΡΑ – ΠΑΡΤΑΛΙΑΚΟΣ F.C. 

Την Πέμπτη και την Παρασκευή 9 & 10 Αυγούστου θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί αγώνες, το Σάββατο 11/8 οι ημιτελικοί και την Κυριακή 12/8 ο μεγάλος τελικός του Τουρνουά. 

Α΄ Φάση Vayeros-ΑΕΛ Νεολέρα-Παρταλιακός F.C. 
Β’ Φάση Προημιτελικά Βαλαώρα-Ραπτόπουλο 
(Α) Πελφέ Team-Ροζ Φλαμίνγκο 
Β) Αμπαλιακός-Τοπόλιανα F.C. 
(Γ) Νικητής Vayeros-ΑΕΛ-Νικητής 
Νεολέρα-Παρταλιακός F.C. 
(Δ) Ημιτελικά Νικητής Α-Νικητής Γ 
(Ε) Νικητής Β-Νικητής Δ 
(ΣΤ) Τελικός Νικητής Ε-Νικητής ΣΤ 

 Το πρόγραμμα του Τουρνουά Α’ ΦΑΣΗ – ΑΓΩΝΕΣ ΝΟΚ ΑΟΥΤ

1 Vayeros – ΑΕΛ Λημερίου Τετάρτη 8 Αυγούστου 6.00 μ.μ. 
2 Νεολέρα -Παρταλιακός F.C. Γρανίτσας Τετάρτη 8 Αυγούστου 6.00 μ.μ. 
Β’ ΦΑΣΗ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 

 1 Βαλαώρα-Ραπτόπουλο Βαλαώρας Πέμπτη 9 Αυγούστου 6.00 μ.μ. 
2 Αμπαλιακός-Τοπόλιανα F.C. Βούλπης Πέμπτη 9 Αυγούστου 6.00 μ.μ. 
3 Πελφέ Team – Ροζ Φλαμίνγκο Βαλαώρας Παρασκευή 10 Αυγούστου 6.00 μ.μ. 
4 Νικητής Vayeros-ΑΕΛ Νικητής Νεολέρα-Παρταλιακός F.C. Παρασκευή 10 Αυγούστου 6.00 μ.μ. 

 Το πρόγραμμα για τα γήπεδα διεξαγωγής των ημιτελικών αγώνων και του μεγάλου τελικού, θα ανακοινώνεται αμέσως μετά τη λήξη των παιχνιδιών. 

 ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ 
• Το πρόγραμμα θα ανακοινώνεται εγκαίρως από το site του Δήμου και θα κοινοποιείται και στους υπεύθυνους των ομάδων. Για να αναβληθεί αγώνας πρέπει να υπάρχουν άσχημες καιρικές συνθήκες κατά την ώρα του αγώνα .
Στην περίπτωση αυτή ο αγώνας διεξάγεται την ημέρα και ώρα που θα οριστεί από τον υπεύθυνο του τουρνουά. Αλλαγή ώρας ή ημέρας προκαθορισμένου αγώνα δεν θα γίνεται παρά μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις και πάντα μετά από ενημέρωση και έγκριση του υπεύθυνου. 
• Η ομάδα που δεν έχει ενημερώσει έγκαιρα για τη μη προσέλευση της στον αγώνα, χάνει τον αγώνα με 2-0 τέρματα. Οι ώρες έναρξης και λήξης των αγώνων θα τηρούνται αυστηρά, γι’ αυτό η προσέλευση των ομάδων ορίζεται 15’ πριν την έναρξη του αγώνα. 
• Ομάδα που δημιουργεί προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του πρωταθλήματος θα αποβάλλεται. 
• Οι ομάδες πρέπει να έχουν ομοιόμορφη εμφάνιση(σορτς, φανέλες, κάλτσες). 
• Οι παίκτες υποχρεούνται να δηλώνονται από τον αρχηγό της ομάδας σε ονομαστική κατάσταση στον υπεύθυνο του τουρνουά πριν από την έναρξη του αγώνα. Κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει μέχρι 10 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες. 
Μεταγραφές ή εγγραφές νέων παικτών κατά τη διάρκεια του τουρνουά γίνονται δεκτές. 

 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 
Οι κανονισμοί είναι ίδιοι με του ΚΑΠ με τις εξής εξαιρέσεις: 
 1. Διάρκεια αγώνα 50’. 
Ημίχρονο 25 λεπτά. 
Ανάπαυλα 5 λεπτά.. 
 2. Επίσημος χρονομέτρης των αγώνων είναι ο διαιτητής. 4. Τα φάουλ, κόρνερ, ελεύθερα χτυπήματα γενικά, είναι όλα έμμεσα και όχι άμεσα εκτός από το πέναλτι. 
 5. Δεν ισχύει το οφ-Σαιντ. 
 6. Τα πλάγια άουτ (αραουτ) εκτελούνται με τα πόδια και όχι με τα χέρια. 
 7. Υπάρχει μια περιοχή του τέρματος και ο γκολκίπερ μπορεί να δρα μέσα σε αυτή με τα πόδια, τα χέρια, το κεφάλι, το σώμα και έξω από αυτήν σαν κανονικός παίκτης. Ο τερματοφύλακας και μόνο επαναφέρει την μπάλα όταν αυτή έχει βγει άουτ με χέρια η πόδια. Στην περίπτωση που την στήσει κάτω και αντίπαλος χωρίς επαφή βάλει γκολ το γκολ μετράει. 
 8. Οι αλλαγές είναι απεριόριστες, μόνο που η μπάλα πρέπει να είναι εκτός παιδιάς, η να έχει διακοπεί ο αγώνας. Ο παίκτης που αντικαθίσταται μπορεί να ξανασυμμετάσχει στον αγώνα.Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video