ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δικαστήρια Χαλκίδας: Με δικαστική απόφαση απολύθηκαν οριστικά οι 50 συμβασιούχοι Καθαριότητας του Δήμου Χαλκιδέων!

Οργή για την δικαστική απόφαση...

Δεν δικαιώθηκαν τελικά οι συμβασιούχοι Καθαριότητας του Δήμου Χαλκιδέων οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει κινητοποίηση έξω από τα Δικαστήρια Χαλκίδας, με κεντρικό σύνθημα: «Διεκδικούμε τη δουλειά μας, διεκδικούμε το δικαίωμα να ζήσουμε».

Με απόφαση του Μονομελές Πρωτοδικείου Χαλκίδας απερρίφθησαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν υποβάλλει οι 50 συμβασιούχοι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χαλκιδέων προκειμένου να συνεχιστεί η εργασία τους.

«Το δικαστήριο προτίμησε να δικαιώσει τον Χρήστο Παγώνη και να μας πετάξει στο δρόμο», λένε οργισμένοι οι εργαζόμενοι.
 
Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Χρήστος Παγώνης είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν μπορεί να τους απορροφήσει ο Δήμος γιατί δεν έχει λεφτά να τους πληρώνει.

Όπως είναι φυσικό η δικαστική απόφαση σχολιάστηκε και στα social media.

«Δημαρχε Παγωνη αυτο μπορεις να το βαλεις στον προεκλογικο σου αγωνα που αρχισες ηδη.. Μεγαλη σου επιτυχια... 50 οικογενειες στον ΟΑΕΔ...», έγραψε ένας από τους απολυμένους.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video