ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μία από τα ίδια…

Ανάμεσα στα πολλά που έχουν χάσει πια το νόημα και την σημασία τους, εμπεριέχονται τα τελευταία χρόνια και οι Κυβερνητικοί ανασχηματισμοί.
Ο δε πρόσφατος, επιβεβαιώνει απολύτως τον κανόνα αλλά οφείλουμε, να του αναγνωρίσουμε, ότι "προχώρησε ένα βήμα παραπέρα" στον ιδεολογικό τομέα. Πολλοί, ευλόγως, θα αναρωτηθούν: ποια ιδεολογία; Και θα έχουν απολύτως δίκιο.
Η νέα Κυβέρνηση περιλαμβάνει σε υπουργικές θέσεις Τα Πάντα. Τι θέλεις και δεν θα το βρεις! Δεξιούς, Πασόκους, Συριζαίους, Συνιστώσες, Φορείς … Μιλάμε πια για Οικουμενική Κυβέρνηση! Πως μπορεί όλοι αυτοί οι άνθρωποι, να εφαρμόσουν την ίδια πολιτική, είναι κάτι που περιμένουμε να το δούμε, αλλά έχω την
ακράδαντη πεποίθηση, εις μάτην. Είναι τόσο μεγάλες και τόσο ποιοτικές πολιτικά οι διαφορές μεταξύ των υπουργών, ώστε καθίσταται εξ’ αρχής αντικειμενικά αδύνατο, να επέλθει το όποιο θετικό αποτέλεσμα.
Επίσης, η «φιλία» με τον Πρωθυπουργό αποδείχθηκε, ότι αποτελεί ένα πολύ σημαντικό παράγοντα, ώστε ο οποιοσδήποτε να αναλάβει υπουργικό χαρτοφυλάκιο. Έχουμε το παράδοξο, για να γίνει κάποιος Διευθυντής στον δημόσιο τομέα, να πρέπει να είναι κάτοχος Πτυχίου και Μεταπτυχιακού, ενώ για γίνει Υπουργός, να πρέπει να έχει καλές φιλίες! Και ακόμη κάποιοι επιμένουν, να μιλάνε, για πρόοδο – αναβάθμιση κλπ.
Όταν το αποτέλεσμα ενός ανασχηματισμού απασχολεί περισσότερο τις κοινωνικές στήλες παρά τις πολιτικές, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ο κάθε πολίτης αντιλαμβάνεται, ότι δεν έχει να περιμένει τίποτα περισσότερο από τους νέους υπουργούς απ’ ότι από τους προηγούμενους και αυτό από μόνο του οριοθετεί τις ¨νέες ιδέες¨ της απαξίας στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Οψόμεθα;
Θάλεια Χούντα-lykavitos.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video