ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ : Συνεχίζονται οι θεατρικές παραστάσεις στο Δήμο Αγράφων

Με επιτυχία πραγματοποιούνται οι θεατρικές παραστάσεις και παραστάσεις θεάτρου σκιών, στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Αγράφων, σε πολλά χωριά του Δήμου. Κέδρα, Τοπόλιανα, Ραπτόπουλο, Γρανίτσα, Βούλπη, Παλαιοκατούνα, Δάφνη, Δυτική Φραγκίστα, Κερασοχώρι, είναι μερικά από τα χωριά όπου το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας παρουσίασε τις θεατρικές παραστάσεις 

«Του χωριού το Κοινοβούλιο» και «Τι έγινε με το θέμα μ’ κύριε Υπουργέ;» του Δημήτρη Ρήτα και πρόσφερε γέλιο στους θεατές που το παρακολούθησαν. 

 Ακολουθούν οι παραστάσεις σε Κερασοχώρι (7/8), Τροβάτο (8/8) και Άγραφα (9/8). 

 Τις νέες περιπέτειες του Καραγκιόζη με τον Μέγα Αλέξανδρο και το καταραμένο φίδι παρουσίασε σε Λημέρι και Βίνιανη, το Θέατρο Σκιών του Δημήτρη Καραμαγκιόλα «Ο Άγιος Γεώργιος», κάνοντας μικρούς και μεγάλους να γελάσουν με τη ψυχή τους και να απολαύσουν τον αγαπημένο σε όλους Καραγκιόζη. 
Επόμενες παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών θα είναι στη Δαφνούλα το Σάββατο 11 Αυγούστου, την Κυριακή 12 Αυγούστου στα Επινιανά και την Πέμπτη 16 Αυγούστου στον Άγιο Γεώργιο.Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video