ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα ζήτησε την παραίτηση Ψινάκη - «Δεν φεύγω» λέει ο έκθετος δήμαρχος που δεν έδωσε το «παρών»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παραίτηση του δημάρχου, Ηλία Ψινάκη, ζήτησε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Μαραθώνα, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασής του...

Οι δημοτικοί σύμβουλοι θα καταθέσουν ψήφισμα στον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, ζητώντας την παραίτηση του Η. Ψινάκη.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν 25 από τους 33 δημοτικούς συμβούλους, ενώ απουσίαζε ο Ηλίας Ψινάκης.

Η αγανάκτηση της τοπικής κοινωνίας για την απουσία του δημάρχου κατά τη διάρκεια της τραγωδίας στο Μάτι αλλά και για τις δημόσιες τοποθετήσεις που ακολούθησαν της φονικής πυρκαγιάς είναι μεγάλη. 

Λόγω της οργής, ακόμη και σύμβουλοι της δικής του παράταξης ζήτησαν την άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του Δημάρχου, χαρακτηρίζοντας τον επικίνδυνο για τον τόπο.

Ο Η. Ψινάκης αρνήθηκε να δώσει το «παρών» στη συνεδρίαση, γεγονός που εξόργισε ακόμα περισσότερο τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι φώναζαν συνεχώς συνθήματα, όπως «Ψινάκη παραιτήσου, το θέλουν οι νεκροί σου» και ζητούσαν την παραίτηση όλων στο δήμο Μαραθώνα και κάθε υπευθύνου για την τραγωδία.

Ψινάκης: «Αρνούμαι να παραιτηθώ»

Την άρνησή του να παραιτηθεί διεμήνυσε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, παρά την κατακραυγή δημοτικών συμβούλων, αλλά και πολιτών του δήμου Μαραθώνα, που παρευρέθηκαν στην έκτακτη του δημοτικού συμβουλίου, με θέμα την έγκριση ψηφίσματος που να ζητά την παραίτησή του.

Ο Η. Ψινάκης αρνήθηκε να παρευρεθεί στο δημοτικό συμβούλιο. 
«Δεν θα ακολουθήσω αυτόν τον αδιέξοδο και καταστροφικό δρόμο. Δεν θα νομιμοποιήσω με την παρουσία μου μια μεθοδευμένη αντισυνταγματική διαδικασία που δεν προβλέπεται από κανένα νόμο, καμία διάταξη και δεν έχει κανένα νομικό προηγούμενο. Έχει μόνο ένα στόχο: Τη διαπόμπευση και την ανθρωποφαγία», τόνισε ο Η. Ψινάκης, σε δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα χαρακτήρισε την 23η Ιουλίου ως την ημέρα «που η εμπειρία της εθνικής τραγωδίας σημάδεψε το μέλλον του Μαραθώνα και όλης της Ελλάδας», τις συνέπειες της οποίας «ο δήμος μας βίωσε και θα βιώνει για καιρό μια τραγωδία σε κλίμακα, αντίστοιχης ενός πολέμου».
 
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ


ΒΙΝΤΕΟ: ANT1, ProtoThema.gr, Newsit.gr
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video