ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μνήμη

Την περασμένη Παρασκευή, «ΤΑ ΝΕΑ» έκαναν μια πολιτική, ηθική και συναισθηματική επιλογή: αφιέρωσαν το πρωτοσέλιδο και το οπισθόφυλλό τους στους νεκρούς από τη φονική φωτιά στο Μάτι. Δημοσίευσαν τα ονόματα και τις ηλικίες τους, συνοδεύοντάς τα με τον τίτλο «93 ψυχές ζητούν δικαίωση» και την επισήμανση ότι «κάποιοι θέλουν να πείσουν την ελληνική κοινωνία πως οι άνθρωποι αυτοί έπεσαν θύματα μιας αναπόφευκτης φυσικής καταστροφής».
 Η επιλογή αυτή δεν άρεσε σε ορισμένους προσκείμενους ή παρακείμενους στο κυβερνών κόμμα, που μίλησαν για αθλιότητα, καπηλεία και καφρίλα. Δικαίωμά τους. Προφανώς έχουμε διαφορετική άποψη περί δημοσιογραφίας από εκείνους που κάποτε μιλούσαν για γερμανοτσολιάδες και σήμερα υμνούν τη συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου. Η δική μας προσέγγιση και πεποίθηση, όπως όλων των έγκυρων εφημερίδων του κόσμου, είναι ότι δημοσιεύουμε την αλήθεια, όποιο κι αν είναι το όνομα του εκδότη στην ταυτότητα. Ελέγχουμε την εξουσία, όποιο χρώμα κι αν έχει. Και δεν δίνουμε λογαριασμό ούτε σε πρωθυπουργικούς συμβούλους ούτε σε κομισάριους. Μοναδικός μας κριτής, οι αναγνώστες.
Οι κατεξοχήν διακινητές των fake news δεν δικαιούνται να μιλούν για κιτρινισμό. Οι απολογητές του κυνισμού, της αναισθησίας και της χυδαιότητας δεν μπορούν να μιλούν για ηθική. Κι εκείνοι που προσπάθησαν να ρίξουν στους νεκρούς την ευθύνη για την καταστροφή θα έπρεπε να το σκεφτούν δύο φορές προτού κατηγορήσουν για καπηλεία την εφημερίδα που θέλησε να τιμήσει τη μνήμη τους.
Σε μια δημοκρατία, η άσκηση κριτικής δεν αποτελεί παραχώρηση, αλλά κατάκτηση. Δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Αλλά αυτό οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι πια πολύ αργά για να το καταλάβουν.
TA NEA


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video