ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Ελλάδα βγήκε, επιτέλους, από το Γ' Μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Η Ελλάδα βγήκε από τα Μνημόνια - τουλάχιστον τυπικά. Αλλά από ποια Μνημόνια βγήκε; Βγήκε από το Γ' Μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ του Αλέξη Τσίπρα, που από (πατριωτική) υπευθυνότητα ψήφισαν και τα δημοκρατικά κόμματα για να μη μας διώξουν από το καταφύγιο της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δηλαδή βγήκε από το Γ΄ Μνημόνιο των Τσίπρα-Βαρουφάκη που στοίχισε στη χώρα γύρω στα 200 δισ. ευρώ.

Η έφοδος του Αλ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία συνδυάστηκε με απόλυτα διχαστικό λόγο και παραβίαση του πνεύματος του Συντάγματος (και όχι των τύπων). Η καταψήφιση του μοναδικού υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας, χωρίς να υποδείξει δικό του υποψήφιο ήταν καθαρή περιγραφή και παραβίαση του Συντάγματος. Σ΄ αυτή την παραβίαση βοήθησε βέβαια και ο "νομικός" και "χρήσιμος ηλίθιος" Φώτης Κουβέλης και η λοιπή συνδικαλιστική ηγεσία της ΔΗΜΑΡ. Έτσι "πούλησαν" και ακύρωσαν την ψήφο μισού εκατομμυρίου ψηφοφόρων της δημοκρατικής κι ανανεωτικής Αριστεράς, με αντάλλαγμα την είσοδό τους στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά ο Αλ. Τσίπρας δεν τους έκανε τη χάρη και τους έκλεισε την πόρτα στο πρόσωπο…

Η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν χειρότερη από την παραβίαση του Συντάγματος, ήταν σταλινική. Ο Αλ. Τσίπρας και οι προπαγανδιστές του χαρακτήρισαν τα δημοκρατικά κόμματα και τους μισούς Έλληνες "Μερκελιστές", "Τσολακογλου", "Γερμανοτσολιάδες", "Προδότες", "Ταγματασφαλίτες", "5η Φάλαγγα", "Τρόικα Εσωτερικού" κλπ. Αμεση συνέπεια αυτού του "ισλαμικού" μίσους κατά των Ελλήνων και των Ευρωπαίων που διαφωνούσαν μαζί του ήταν οι εξαγγελίες και τα "θα" του:
- Θα καταργήσω την Τρόικα
- Θα σκίσω τα Μνημόνια
- Οι Αγορές θα χορεύουν πεντοζάλι
- Θα δώσω Δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και βασικό μισθό 750 ευρώ.
- Θα δώσω 11,5 δισ. ευρώ για την "ανθρωπιστική κρίση " (πρόγραμμα Θεσσαλονίκης) κλπ.

Με αυτήν τη "γραμμή" ανέδειξε Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Προκόπη Παυλόπουλο, τον άνθρωπο με τους περισσότερους ρουσφετολογικούς διορισμούς στο Δημόσιο: με μια υπογραφή έκανε "αορίστου χρόνου" 35.000 υπαλλήλους που έληγαν οι συμβάσεις τους "ορισμένου έργου" και "ορισμένου χρόνου". Επίσης τροποποίησε το νόμο του ΑΣΕΠ για να μπορούν να διοριστούν στο δημόσιο χιλιάδες νέοι του κόμματος του. Με αυτή τη "γραμμή" επίσης έγινε η συνεργασία στην κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ του ψεκασμένου , ένα ακροδεξιό κόμμα χυδαίου λαϊκισμού. Μ΄ αυτήν τη "γραμμή", τέλος, έγινε η διαπραγμάτευση Βαρουφάκη που κόστισε τα capitalcontrols και 200 δισ. ευρώ στον ελληνικό λαό και την Οικονομία. Και μ΄ αυτήν τη "γραμμή" πήγε στο Δημοψήφισμα της 15ης Ιουλίου 2015, με το οποίο προσπάθησε να παγιδεύσει τους ψηφοφόρους στα κολπάκια του 15μελούς. Ζητούσε από τους Έλληνες να ψηφίσουν “Οχι" και περίμενε να ψηφίσουν "Ναι" (όπως προέβλεπαν οι αρχικές δημοσκοπήσεις) για να τους φορτώσει την ευθύνη της kolotoumpas. Αλλά ατύχησε κι έπεσε στο λάκκο που έσκαψε ο ίδιος κι έτσι αναγκάστηκε να κάνει ο ίδιος την kolotoumpa!

Τα οικονομικά και πολιτικά λάθη κι εγκλήματα που έκανε η κυβέρνηση του Αλ. Τσίπρα έως την kolotoumpa του 2015 έγιναν από άγνοια. Τα παιδιά με τα κουβαδάκια που ήρθαν από το ΚΚΕ και την ΚΝΕ αγνοούσαν και οι περισσότεροι αγνοούν ακόμα τι σημαίνει κυβέρνηση, οικονομία, Ευρωπαϊκή Ένωση, δημόσιο χρέος, ελλείμματα κλπ. Αυτές ήταν οι "αυταπάτες" που ομολόγησε ο Αλ. Τσίπρας. Οι "αυταπάτες" βέβαια οφείλονται στην πολιτική κουλτούρα του ΣΥΡΙΖΑ που έχει ως βάση την πρωτόγονη, οπισθοδρομική κι αντιδραστική κουλτούρα του σταλινισμού και του ζαχαριαδισμού. Σε μια κοσμική θρησκεία με βάση τη θεολογία του κράτους. Γι΄ αυτό, εξάλλου, κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τις διαφορές ανάμεσα στο φιλελευθερισμό και στο νεοφιλελευθερισμό και με χωριάτικη και βαλκανική κουτοπονηριά τους ταυτίζουν.

Στην Ελλάδα δεν εφαρμόστηκε ποτέ νεοφιλελεύθερη πολιτική γιατί δεν υπήρχαν ούτε νεοφιλελεύθεροι πολιτικοί, ούτε νεοφιλελεύθερα κόμματα. Απλώς, ο μόνος καθαρόαιμος φιλελεύθερος πολιτικός στην Ελλάδα ήταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος που ίδρυσε και το Κόμμα των Φιλελευθέρων. Αλλά τι να περιμένεις από "αριστερούς" που δεν έχουν ακούσει ποτέ για την έννοια της ηγεμονίας του Αντόνιο Γκράμσι;

Τα πολιτικά λάθη κι εγκλήματα που κάνει ο Αλ. Τσίπρας μετά την kolotoumpa του 2015, τα κάνει σκόπιμα, για λόγους ψηφοθηρίας. Για να συγκρατήσει τους διαρρέοντες οπαδούς του και να διατηρήσει ο ίδιος και τα κομματόσκυλά του τα προνόμια της νομής της εξουσίας: καρέκλα, Mercedes, φιγούρα στην τηλεόραση κλπ. Γι΄ αυτό συκοφαντούν τους καλύτερους, όπως τον Κώστα Σημίτη, τον Λουκά Παπαδήμο, τον Γιάννη Στουρνάρα, τον Ανδρέα Γεωργίου και άλλους. (Δηλαδή , όταν ο Χαρίλαος Φλωράκης με το ΚΚΕ και ο Λεωνίδας Κύρκος με την ΕΑΡ, ως Συνασπισμός, ψήφιζαν ως πρωθυπουργό τον Ξενοφώντα Ζολώτα παραβίαζαν τη Δημοκρατία; Ή ακόμη μια φορά λέει αρλούμπες ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ή αγνοεί την πρόσφατη και παλαιότερη πολιτική ιστορία της χώρας. Μάλλον μετά την kolotoumpa του 2015 επέστρεψε στις χειρότερες παραδόσεις του παλαιοκομματισμού.

Επαίρονται οι προπαγανδιστές του ΣΥΡΙΖΑ ότι στις 20 Αυγούστου έληξε το Γ' Μνημόνιο, αν και είναι το Μνημόνιο που φόρτωσαν οι ίδιοι στον ελληνικό λαό. Τον Δεκέμβριο του 2014 η ελληνική οικονομία είχε ανάπτυξη (μεγέθυνση του ΑΕΠ) 0,7% - τη μεγαλύτερη στην Ευρωζώνη. Για τα επόμενα χρόνια η Ε.Ε., το ΔΝΤ, ο ΟΟΣΑ προέβλεπαν αύξηση του ΑΕΠ πάνω από 2,5-3%.

Η ανάπτυξη αυτή βέβαια δεν ήρθε ποτέ επειδή η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βύθισε τη χώρα στην ύφεση του 2015-2016 , που ξεπέρασε το 2%. Η συνολική απώλεια ανάπτυξης στα χρόνια διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φτάνει το 10%. Έτσι διπλασιάστηκε ο χρόνος εξόδου από τα Μνημόνια από 4 σε 8 χρόνια.

Τι έπρεπε να κάνει ο Αλ. Τσίπρας μόλις σχημάτισε κυβέρνηση; Κάτι απλό. Να συνεχίσει τη διαπραγμάτευση με την Τρόικα, που λόγω των εκλογών είχε σταματήσει στα 1,7 δισ. ευρώ μέτρα και με σύντομο συμβιβασμό να επιτύχει μέτρα 1,2-1,4 δισ. ευρώ. Μέσα σ΄ ένα μήνα να ψηφίσουν τα μέτρα και να βγούμε από το Β' Μνημόνιο. Έτσι ο Αλ. Τσίπρας αντί να κάνει τη μεγάλη kolotoumpa τον Αύγουστο, θα έκανε μια μικρή kolotoumpa τον Φεβρουάριο και θα το "πουλούσε" ή προπαγάνδιζε στον ελληνικό λαό ως "τέλος στα Μνημόνια"! Αλλά ο Αλ. Τσίπρας είχε "αυταπάτες" και πίστευε μαζί με τον εξωγήινο "Γιάνη" ότι οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι "πέθαιναν" να πληρώσουν 200-250 δισ. ευρώ ελληνικά χρέη!

Υ.Γ.

Κυρία Δούρου, θυμάμαι πάντα την ιστορική σας ρήση ότι "Αλλιώς μαζεύουν τα σκουπίδια οι Αριστεροί κι αλλιώς οι Δεξιοί". Ιδού μια νέα εφαρμογή της αιώνιας ρήσης: "Αλλιώς πνίγουν και καίνε τους ανθρώπους οι Αριστεροί κι αλλιώς οι Δεξιοί". Οι Δεξιοί του Κωστάκη Καραμανλή και του Προκόπη Παυλόπουλου έκαψαν στην Ηλεία το 2007 μόνο …63 ανθρώπους. Ενώ οι Αριστεροί του Αλ. Τσίπρα, Π. Σκουρλέτη και οι δικοί σου έπνιξαν στη Μάνδρα 23 ανθρώπους και έκαψαν στο Μάτι 98 ανθρώπους. Ρεκόρ και στις δυο περιπτώσεις.
 Θάνος Παπαδόπουλος - δημοσιογράφος και συγγραφέας 
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video