ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χαλκίδα: Ο «διαδηλωτής» Χρήστος Παγώνης καλεί τους δημότες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Δημοτική Αγορά

Οι ντουντούκες επιστρέφουν...

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Χαλκιδέων:

«Μετά την τελευταία συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων (ΚΣΝΜ) για την έγκριση των Μελετών Αποκατάστασης της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας, όπου αποφασίστηκε νέα καθυστέρηση στην εξέλιξη του Έργου, καμία περαιτέρω ενέργεια ή ένδειξη των προθέσεων του Υπουργείου δεν έγινε γνωστή.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της, έκανε οτιδήποτε ήταν δυνατό προκειμένου η πολυετής υποβάθμιση της Δημοτικής Αγοράς και του ιστορικού κέντρου της Χαλκίδας να λήξει οριστικά.

Μετά από 4 χρόνια αδιάκοπων προσπαθειών το Έργο της ΔΑΧ έφτασε ένα βήμα πριν τη δημοπράτηση και την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης. Δυστυχώς, ο συνασπισμός όσων, λίγων, δεν επιθυμούν για τα δικά τους συμφέροντα να προχωρήσει το Έργο, εκμεταλλεύτηκαν κάθε δυνατότητα που τους παρέχει η δαιδαλώδης γραφειοκρατία ώστε να καθυστερήσουν και πάλι την οριστική διευθέτηση του χρόνιου αυτού προβλήματος.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Χαλκιδέων επιθυμεί να μπει ένα Οριστικό Τέλος στην υποβάθμιση της Δημοτικής Αγοράς. Τριάντα χρόνια είναι αρκετά!

Ο αγώνας μας πρέπει να συνεχιστεί. Δεν μπορούμε να αφήσουμε ακόμα μια ευκαιρία να χαθεί! Το λόγο πλέον έχουν όλοι οι Χαλκιδέοι, ο καθένας και η καθεμιά που πιστεύει ότι πρέπει να ακουστεί η φωνή της Πόλης μας, πέρα και πάνω από χρώματα και κόμματα.

Για το λόγο αυτό, καλούμε κάθε ανιδιοτελή συμπολίτη μας, κάθε Δημότη και φίλο της Χαλκίδας σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Πολιτών στην Πλατεία Αγοράς την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:15 μ.μ.

Να πούμε όλοι μαζί ένα βροντερό ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Να καταδείξουμε στο Υπουργείο Πολιτισμού ότι η ανοχή μας τελείωσε! Όλοι μαζί, για την Δημοτική Αγορά, για την αξιοπρέπεια μας»!

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video