ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι Έλληνες δεν ξεχνούν!

Χθες, ήταν μια καλή μέρα για την Ελλάδα, και μια ακόμη καλύτερη για τη διπλωματία, όπως έσπευσε να χαρεί ο Κοτζιάς. Όλοι ήθελαν αυτή την ημέρα να τη δουν και σύντομα. Ο Κούκλατζης και ο Μητρετώδης να πατήσουν ξανά το ελληνικό χώμα, έπειτα από 5,5 μήνες στις τουρκικές φυλακές.
Ίσως πολλοί να μην περίμεναν αυτή την εξέλιξη, τουλάχιστον αυτή τη χρονική περίοδο. Κι αν πρέπει να οφείλουμε κάτι σε κάποιους για το χαρμόσυνο γεγονός αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Αμερικανούς. Πρώτα στον Τραμπ πρέπει να στήσουμε άγαλμα και στη συνέχεια σ’ αυτόν τον πάστορα που κρατάνε οι Τούρκοι στις φυλακές. Αν δεν ήταν αυτοί να τινάξουν στον αέρα την τουρκική οικονομία και να κάνουν τον Σουλτάνο να…
τα κάνει πάνω του, δεν θα αποφυλακιζόταν οι δύο έλληνες στρατιωτικοί. Κίνηση καλής θέλησης προς τη δύση ήταν η απόφαση του Ερντογάν να τους επιστρέψει στην Ελλάδα.
Προσοχή, όχι κίνηση καλής θέλησης προς εμάς. Η ένταση στις σχέσεις των δύο χωρών θα συνεχιστεί, οι φόβοι για επεισόδιο στο Αιγαίο ή την κυπριακή ΑΟΖ πάντα θα υπάρχει. Οι Τούρκοι δεν έχουν μπέσα για να τους προσεγγίσεις επειδή έκαναν κάτι αυτονόητο.
Αλλά ας δούμε την άλλη πλευρά της υπόθεσης. Την πολιτική εκμετάλλευση που κάνει η κυβέρνηση. Όχι ότι δεν θα το έκανε οποιοσδήποτε που θα ήταν στο Μαξίμου, αλλά τώρα έχουμε μια διαφορά.
Έχουμε 96 νεκρούς στο Μάτι και κάθε μέρα που περνά ο αριθμός αυξάνεται. Έχουμε μια εθνική τραγωδία που θα έπρεπε να μας κάνει για πολύ καιρό να σκύβουμε το κεφάλι και να κλαίμε. Όχι ότι η ζωή δεν συνεχίζεται, αλλά γιατί πάντα αυτοί οι νεκροί θα ζητούν να δικαιωθούν.
Και τι επιδιώκει άραγε η κυβέρνηση με το να κάνει τους δύο έλληνες στρατιωτικούς κομπάρσους στην φιέστα που ετοίμασε;
Γιατί πρέπει να τους περιφέρει σαν τρόπαια; Μήπως γιατί έτσι θα ξεχαστούν οι Έλληνες; Θα πάψουν να ζητούν δικαιοσύνη; Θα πάψουν να κατηγορούν την κυβέρνηση; Θα πάψουν να ζητούν μια συγγνώμη;
Όχι, τα δύο παλικάρια δεν μπορούν να γίνουν οι πυροσβεστικές μάνικες που θα σβήσουν τις φλόγες. Που θα εξαφανίσουν τους νεκρούς.
Δεν είναι βρε άθλιοι προπαγανδιστές τα ελληνόπουλα η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τις αμαρτίες σας. Και δεν θα γίνουν ποτέ. Όσα πρωθυπουργικά αεροπλάνα κι αν διαθέσετε, όσους Καμμένους κι αν στείλετε να τους υποδεχθούν, όσα παράσημα κι αν τους δώσετε.
Αυτοί είναι αυτοί που είναι, το Μάτι δεν σβήνει επειδή το θέλετε εσείς. Θα τολμήσουν να τους εκμεταλλευτούν. Δεν περιμένουμε κάτι καλύτερο. Θα τολμήσουν να τους ξεζουμίσουν για να αρπάξουν ψηφαλάκια. Είναι ικανοί μέχρι και… βουλευτές να τους κάνουν. Δεν έχουν τσίπα μέσα τους για το παραμικρό, σ’ αυτούς θα κωλώσουν;
Όμως, εμείς δεν πρέπει να τους αφήσουμε. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τους νεκρούς. Το αίμα τους βράζει.
antinews.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video