ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίθεση της ΝΟΔΕ Εύβοιας στον Αλέξη Τσίπρα - «Πολυμήχανος στην εξαπάτηση των Ελλήνων»!

Μετά την ΟΝΝΕΔ Εύβοιας (δείτε ΕΔΩ), εξαπέλυσε νέα επίθεση στον πρωθυπουργό και η ΝΟΔΕ Εύβοιας...

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr:

« Ο πολυμήχανος, στην εξαπάτηση των Ελλήνων, πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από το τσούρμο του, επέλεξε τον κατάλληλο τόπο για ν’ αναγγείλει, με διθυραμβικό τρόπο, το τέλος της φθηνής χρηματοδότησης της χώρας, υπό τον κραυγαλέο τίτλο «το τέλος των μνημονίων».

Μπορεί, βέβαια, η καταστροφική του ανικανότητα, που κόστισε στον Ελληνικό λαό την απώλεια τόσων συνανθρώπων μας, να του στέρησε τη δυνατότητα να εμφανισθεί πασιχαρής σε κάποια εμβληματική θέση της Αττικής γης, που ακόμη καπνίζει.

Δεν του στέρησε όμως την πρόθεση ν’ αποκρύψει, ότι το 3ο μνημόνιο ήταν άμεση συνέπεια και αποτέλεσμα της τυχοδιωκτικής πολιτικής που εφάρμοσε, συνεπικουρούμενος από τον, «με τα πουκάμισα έξω», καταστροφέα της ελληνικής οικονομίας, που επιβάρυνε τον ελληνικό λαό με περαιτέρω υποχρεώσεις, ύψους 85-200 δις ευρώ, κατά τον επικεφαλής του ESM.

Αποσιωπώντας τις βαρύτατες δεσμεύσεις που συμφώνησε με τους δανειστές, ως 4ο μνημόνιο, χωρίς χρηματοδότηση, υποσχόμενος πρωτοφανή πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% επί του ΑΕΠ μέχρι το 2022 και 2,5% μέχρι το 2060, στόχοι, δηλαδή, ανέφικτοι, χωρίς στυγνή υπερφορολόγηση.

Ακολουθώντας την ίδια, ιδεοληπτική, καταστροφική συνταγή, που στερεί την ελληνική οικονομία από την απαραίτητη επενδυτική ανάσα και έχει ως μόνο οδηγό τους διορισμούς χιλιάδων μετακλητών υπαλλήλων, μελών του κομματικού στρατού, στο δημόσιο. Χωρίς να προβαίνει στις επιβαλλόμενες αναδιαρθρώσεις και διορθώσεις των δυσλειτουργιών του κρατικού μηχανισμού.

Είναι τόση η εμπιστοσύνη του στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης του και τους μηχανισμούς της που εξέθρεψε, ώστε αδυνατεί να άρει την ισχύ των capital controls, φοβούμενος το κύμα φυγής των ελαχίστων κεφαλαίων που παραμένουν δέσμια, προς υποστήριξη των τραπεζών.

Ο διχαστικός λόγος του, κρυπτόμενος πίσω από αναμασήματα περί, δήθεν, «αντιδεξιού μετώπου», είναι το μόνο που μπορεί να υποσχεθεί στον ελληνικό λαό, ως αφήγημα της επόμενης ημέρας. Τώρα, όμως, με την πάροδο τόσων χρόνων, ο ελληνικός λαός, «δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά, στη διακυβέρνηση της χώρας».

Επίσης δεν ξεχνά ότι ο Αλέξης Τσίπρας, είναι ο μοναδικός ηγέτης χώρας, μαζί με τον Ερντογάν, που θαυμάζει τον Μαδούρο, ο οποίος προκάλεσε την ανθρωπιστική κρίση στη χώρα του και τη φυγή εκατοντάδων χιλιάδων υπηκόων του από τις εστίες τους.

Η μεγάλη πολιτική αλλαγή, με ισχυρή, αυτοδύναμη, μεταρρυθμιστική κυβέρνηση της ΝΔ, είναι η μόνη πολιτική επιλογή που θ’ ανακουφίσει τον πληττόμενο ελληνικό λαό, από την ανερμάτιστη, καταστροφική και την πλέον ανίκανη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος.

Η «Συμφωνία Αλήθειας» του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει ήδη υπογραφεί από τον ελληνικό λαό, όπως αποτυπώνεται και στις συνεχείς δημοσκοπήσεις και θα κατισχύσει έναντι κάθε απατηλής συμπεριφοράς και ψεύδους, που διαμορφώνει το συνονθύλευμα που υποδύεται την κυβέρνηση.»

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video