ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γέλια στο μνημόσυνο…


Από τον αριστερό Παπαδημούλη που δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά στον Κουβέλη που βιάζεται να βγούμε από το μνημόνιο.
Δεν κρατιούνται, δεν μπορούν να κρυφτούν. Αποκαλύπτονται πλέον καθημερινώς και εκτίθενται διαρκώς.
Πρέπει να αφεθούν να το κάνουν ανενόχλητοι – όχι ότι τους ενοχλεί και κανείς, εδώ που τα λέμε.
Η καταμέτρηση και ταυτοποίηση νεκρών δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, δύο εβδομάδες μετά την συμφορά στο Μάτι και ο ένας βλέπει σχέδιο αποδόμησης του Τσίπρα, ενώ ο άλλος πανηγυρίζει προκαταβολικά για την έξοδο από το Μνημόνιο, τόσο που στενοχώρια δεν χωρεί στην καρδιά του την αριστερή.
Δύο από τους πάλαι ποτέ συντρόφους της τάχα μου «καλής» Αριστεράς, σαν συνεννοημένοι πρωί πρωί την Τετάρτη, έδωσαν ρεσιτάλ.
Ο ένας ο Δημήτρης Παπαδημούλης, έκανε μία από τις γνωστές, καταλυτικές και βαρύγδουπες παρεμβάσεις του στο twitter:
«Το σχέδιο «αποδομείστε τον Αλέξη Τσίπρα» που έχει ενορχηστρώσει και υλοποιεί η ΝΔ, με τη στήριξη φιλικών ΜΜΕ και συναφών συμφερόντων, θα εξελιχθεί σε ένα ακόμη μπούμερανγκ εναντίον της ΝΔ και του ενορχηστρωτή Κ. Μητσοτάκη. Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά!», έγραψε. Πρέπει να το σκεφτόταν όλο το βράδυ ή να το κουβέντιαζε με τίποτε συντρόφους σε καμιά ταβέρνα. Το έχει πιάσει το νόημα και το πνεύμα. Ο λαός με αυτό ξυπνάει και κοιμάται σήμερα. Με το τι σημαίνει δεξιά…
Ο άλλος, ο Φώτης Κουβέλης, ήλθε και το έκανε καλύτερο. Ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι οι νεκροί στο Μάτι και τα καμένα σπίτια είναι κάτι σαν παράπλευρες απώλειες και ότι όλοι μαζί θα χαρούμε, γιατί σε λίγες μέρες βγαίνουμε από τα μνημόνια
«Αντιλαμβάνομαι τον ανθρώπινο πόνο», λέει, αλλά: «Εδώ έχουμε ένα τεράστιο γεγονός στις 21 Αυγούστου, η χώρα μετά από την περιπέτεια και την οδύνη -σε άλλο επίπεδο οδύνη- των οκτώ μνημονιακών ετών εξέρχεται. Προχθές αποδεσμεύτηκε η αναγκαία δόση των 15 δισ. Διαμορφώνεται το λεγόμενο μαξιλάρι για την αντοχή της ελληνικής οικονομίας για χρόνια. Ε, όλα αυτά δεν είναι δυνατόν κανείς να τα αποσιωπά, να τα βάζει στο περιθώριο».
Τεράστιο γεγονός πράγματι, έστω και αν δεν έχει γίνει ακόμη. Μόνο που οι άλλοι θα κάνουν εκείνες τις ημέρες μνημόσυνα για τα 40μερα των νεκρών τους και άντε να τους εξηγήσεις τώρα αυτό που δεν καταλαβαίνουν…
Μία καλή ιδέα θα ήταν να πάει ο Παπαδημούλης να τους μιλήσει για το τι σημαίνει δεξιά. Και να τους πει καμιά καλή κουβέντα για τον Τσίπρα, που τον αποδομεί τον καημένο ο Μητσοτάκης.
Και μετά να τους πει τι σημαίνει αριστερά. Μπορεί τότε να γελάσει κάπως το χειλάκι τους… 
Αγγ. Κωβαίος-in.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video