ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Φονικές πυρκαγιές: Θρίλερ με δύο σορούς που δεν έχουν αναγνωριστεί!

Για δύο μη αναγνωρίσιμες σορούς με διαθέσιμο DNA, κάνει λόγο η Πυροσβεστική σε νεότερη ενημέρωσή της για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών της Ανατολικής Αττικής...

Η Πυροσβεστική τονίζει πως αυτές οι δύο σοροί δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά τους πρόσωπα. Ένα άτομο υπολογίζεται ως αγνοούμενο, με βάση την υποβολή επίσημης δήλωσης από φιλικό του πρόσωπο.

Επίσημα οι ταυτοποιημένοι νεκροί μέχρι το βράδυ της 1ης Αυγούστου έχουν ανέλθει στους 85. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι βέβαιο ότι δεν είναι ο τελικός, καθώς υπάρχουν ακόμη έξι σάκοι, οι οποίοι περιέχουν σορούς νεκρών από την πυρκαγιά στο Μάτι.

 

Οι αρχές αναφέρονται μόνο στον επίσημο αριθμό, 81 που έχουν ταυτοποιηθεί και τεσσάρων που έχασαν τη μάχη στο νοσοκομείο. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη έξι σάκοι, που, όμως, μπορεί να περιέχουν περισσότερες από μια σορούς ο καθένας. Ο αριθμός των νεκρών μπορεί να ξεπεράσει τους 91, αλλά δέκα ημέρες μετά, οι υπηρεσίες δεν είναι σε θέση να δώσουν απαντήσεις.
 
Μάχη να κρατηθούν στη ζωή

Οι τραυματίες που εξακολουθούν να νοσηλεύονται με εγκαύματα σε διάφορα νοσοκομεία της Αττικής ανέρχονται σε 42, από τους οποίους οι 10 βρίσκονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα του υπουργείου Υγείας.
 
Επιπλέον, ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία” σε καλή κατάσταση, ενώ ένας εγκαυματίας έλαβε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό και άλλος ένας εξήλθε από τη ΜΕΘ.
 
Πληροφορίες: Newsit

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video