ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κακοστημένη παράσταση με περιφερόμενους οπαδούς

Ούτε οι ίδιοι οι Συριζαίοι της Ιθάκης, που στις εκλογές είχαν δώσει στον Αλέξη Τσίπρα 36%, δεν δέχτηκαν να λάβουν μέρος στην κακοστημένη παράσταση που στήθηκε στο νησί τους όπου η καμπάνα του κεντρικού Ιερού Ναού χτυπούσε πένθιμα καθόλη της διάρκεια της παρουσίας του στο Δημαρχείο της πόλης.
Του γύρισαν την πλάτη στην κυριολεξία, δικοί του άνθρωποι που τον πίστεψαν, κάτι που όπως όλα δείχνουν γνώριζαν στο Μέγαρο Μαξίμου και γι' αυτό φρόντισαν να μεταφέρουν χειροκροτητές με πούλμαν που έφτασαν με το πρωινό καράβι στο νησί και ακροβολίστηκαν στις καφετέριες πλησίον του Δημαρχείου.
Μόναδικές συριζαίικες παρουσίες η
βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και η πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Αντύπα, που εμφανίζονται σε όλες τις σκηνές κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα στο νησί της Ιθάκης. 


Έξω από το Δημαρχείο στο αυτοκίνητο με αγκαλιές και φιλιά, μέσα στο Δημαρχείο κατά τη συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός με το Δήμαρχο του νησιού και αμέσως μετά στον... περίπατό για να χαιρετίσει το αυθόρμητα συγκεντρωμένο πλήθος των 50 έως 70 ατόμων που σηκώθηκαν από τις καφετέριες για να τον αποθεώσουν. 

Την ίδια στιγμή που οι κάτοικοι αναρωτιόντουσαν ποιοι είναι αυτοί που περιέβαλαν τον Αλέξη Τσίπρα κατά την οποία μάλιστα οι καμπάνες χτυπούσαν... πένθιμα για την υποδοχή. Οι καμπάνες του κεντρικού ιερού ναού Γερδαλάκι που βρίσκεται πίσω ακριβώς από το Δημαρχείο της πρωτεύουσας της Ιθάκης.
Όμως ακόμη και αυτοί οι χειροκροτητές ήταν ελάχιστοι. Χρειάστηκε μεγάλη σκηνοθετική... μαεστρία προκειμένου να δοθεί η εικόνα που μεταδόθηκε από την ΕΡΤ για πάθος, συγκίνησης και πλήθος. Βέβαια οι εικόνες που τραβήχτηκαν από κάποιους κατοίκους και επισκέπτες, όσους κατόρθωσαν να έχουν κάποια επαφή περνώντας τον ασφυκτικό κλοιό που είχε δημιουργηθεί από το πρωί χθες στο νησί είναι αποκαλυπτικές του μεγέθους των περιφερόμενων οπαδών.
 Ειδικού Συνεργάτη-liberal.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video