ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δημοσκόπηση - σοκ για Τσίπρα: 17 μονάδες η διαφορά της Ν.Δ. από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Νευρική κρίση προκάλεσε στο Μαξίμου το αποτέλεσμα μεγάλης δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε μετά το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα από την Ιθάκη.
Η διαφορά που καταγράφεται ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ (με αναγωγή των αναποφασίστων) είναι τεράστια και φτάνει στις 17 ποσοστιαίες μονάδες!
Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει ποσοστό 22% και η Νέα Δημοκρατία 39%.
Όπως αντιλαμβάνεστε το παραμύθι για έξοδο από τα μνημόνια δεν πέρασε.
Το μόνο που κατάφερε ο Αλέξης Τσίπρας ήταν να
συσπειρώσει τον σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ.
Η δραματική πτώση των ποσοστών του κυβερνώντος κόμματος αποδίδεται στις καταστροφικές πυρκαγιές.
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση χαρακτηρίζει εγκληματικούς τους χειρισμούς από τις κρατικές υπηρεσίες και τους αρμόδιους υπουργούς.
Η φωτιά στο Μάτι είχε σαν αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων να πάρει οριστικό διαζύγιο από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί θεωρεί την κυβέρνηση ανίκανη να διαχειριστεί στοιχειώδεις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και να προστατεύσει τη ζωή των πολιτών.
Οι πολίτες είναι επίσης εξοργισμένοι με το σόου που έδωσαν ο πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι υπουργοί μπροστά στις κάμερες, ενώ γνώριζαν για τους νεκρούς.
Επιστράτευσαν τον Τσίπρα
Για τη διαχείριση της ακατάσχετης αιμορραγίας ψηφοφόρων που παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρατεύτηκε ο Αλέξης Τσίπρας.
Αποφασίστηκε πορεία προς τον λαό με παρουσία του πρωθυπουργού σε κάθε νομό της χώρας, ενώ παράλληλα θα επιχειρηθεί με την σκανδαλολογία και τις διαρκείς επιθέσεις προς τη Νέα Δημοκρατία να πολωθεί το πολιτικό κλίμα.
Στρατηγικός στόχος του Μαξίμου είναι μέσα από μια μετωπική σύγκρουση με την αντιπολίτευση να καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να διατηρήσει ένα ποσοστό πάνω από το 20% για να συνεχίσει να βρίσκεται στο παιχνίδι.
lykavitos.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video