ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υπόθεση ομηρίας στη Λαμία: 39χρονος εθνοφύλακας κρατούσε αιχμάλωτη νεαρή Γαλλίδα!

Ένας 39χρονος εθνοφύλακας, που είχε κριθεί ικανός να έχει όπλο και εκτελούσε υπηρεσίες στο ΚΕΥΠ, κρατούσε αιχμάλωτη στη Λαμία μια 40χρονη Γαλλίδα, η οποία κατάφερε να επικοινωνήσει με τον πατέρα της και αμέσως ενημερώθηκε η Ιντερπόλ...
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος που είχε προσληφθεί από το ΚΕΥΠ για τη φύλαξη αποθηκών, είχε γνωρίσει την 40χρονη Γαλλίδα μέσω Facebook πριν από τρία χρόνια και είχαν συνάψει σχέση η οποία όμως είχε διακοπεί.

Τις τελευταίες ημέρες είχαν και πάλι επικοινωνία και την περασμένη Τετάρτη την περίμενε στο Σταθμό Λιανοκλαδίου, απ όπου την παρέλαβε και την οδήγησε σε ισόγειο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, στην οδό Παλαιολόγου. 

Το πατρικό του είναι τριώροφο και για να μην τον αντιληφθούν οι δικοί του, την κλείδωσε στο ισόγειο που είναι σαν «γιαπί». 

Όπως υποστηρίζει η 40χρονη Γαλλίδα, την ξάπλωσε στο κρεβάτι, της έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία, της έδεσε χέρια και πόδια με πλαστικές χειροπέδες, της έκλεισε τα μάτια με ένα μαντήλι και στη συνέχεια την κλείδωσε σε ένα μικρό δωμάτιο, που υπάρχει στον ακάλυπτο της οικοδομής. 

Τελικά κατάφερε να λυθεί και να επικοινωνήσει με τον πατέρα της ο οποίος ενημέρωσε την Ιντερπόλ. Αφού κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού της, ακολούθως πραγματοποιήθηκε έφοδος στην πολυκατοικία και την εντόπισαν στο δωμάτιο που είναι στον ακάλυπτο.

Ο εθνοφύλακας που αρνείται τις κατηγορίες ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (18-09-2018) στον Ανακριτή. 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video