ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χαλκίδα: «Φτωχή» η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Παγώνη για την Δημοτική Αγορά - Δείτε τι είπε ο Δήμαρχος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς την αναμενόμενη προσέλευση των δημοτών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (04-09-2018) η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Δημοτική Αγορά Χαλκίδας που διοργάνωσε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης...

Πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί χιλιάδες δημότες της πόλης, ωστόσο οι περισσότεροι που έδωσαν το «παρών» ήταν δημοτικοί σύμβουλοι, στελέχη της Δημοτικής Αρχής και φορέων που εμφανίστηκαν ως συνδιοργανωτές της συγκέντρωσης.

Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για προεκλογική «φιέστα» του Δημάρχου Χαλκιδέων, μιας και θα είναι ξανά υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Ο Χρήστος Παγώνης που ανέβασε τους προεκλογικούς τόνους κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Σήμερα συγκεντρωθήκαμε εδώ για να ενώσουμε τις φωνές μας και να πούμε ένα δυνατό "φτάνει πια" στην υποβάθμιση που έχει υποστεί το ιστορικό κέντρο της πόλης...Είναι η πρώτη φορά που εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μία τέτοια συμβολική συγκέντρωση. Για την Δημοτική Αγορά γράφτηκαν και ακούστηκαν πάρα πολλά. Για τον αγώνα αυτό που κάνω για την Δημοτική Αγορά πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις, κατηγορήθηκα και χλευάστηκα... Κάποιοι που διαμαρτύρονται σήμερα ζητούσαν απευθείας αναθέσεις σε μηχανικούς της επιλογής τους και το αρνήθηκα γιατί σε όλη μου τη ζωή ήθελα να επικρατεί η διαφάνεια και η πολιτική ηθική...

Ο χρόνος είναι αμείλικτος και αυτοί που αυτοχαρακτηρίζονται προστάτες της Δημοτικής Αγοράς έκαναν ότι μπορούσαν να μην γίνει η συγκέντρωση, Έπεσαν οι μάσκες. Κατέβασαν τις αφίσες, ο Οργανισμός Λιμένων κατέβασε τα πανό από τη παραλία...», τόνισε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Παγώνης και κατέληξε:

«Αν μέσα στο Σεπτέμβριο δεν προχωρήσει η διαδικασία έγκρισης των μελετών αποκατάστασης, το έργο δεν πρόκειται να δημοπρατηθεί ούτε το 2019. Είναι ορατός ο κίνδυνος η Δημοτική Αγορά να αποτελεί για πολλά ακόμα χρόνια μία ανοιχτή πληγή που αιμορραγεί με αβέβαιη κατάληξη... Η τώρα ή ποτέ. Θέλω να δηλώσω ότι το Υπουργείο Πολιτισμού φέρει στο ακέραιο την ευθύνη για ότι συμβεί στη Δημοτική Αγορά Χαλκίδας...»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video