ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γλείψιμο

Δεν ξέρω αν το γνωρίζατε αλλά χθες γιόρταζε μαζί με το ΠΑΣΟΚ την 3η του Σεπτέμβρη και σύσσωμος ο δημοκρατικός κόσμος. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ράδιο-Χατζηνικολάου ο τακτικός πελάτης υπουργός Παππάς, γεγονός που μου επιβεβαίωσε την εδραιωμένη μου άποψη ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν υπάρχουν! Είναι κάτι το νοητό, το εξωπραγματικό, το αλλούτερο. Ο τύπος είπε εν πλήρει διανοία (δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο) ότι την 3η του Σεπτέμβρη, την επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, την γιορτάζει όλος ο δημοκρατικός κόσμος!..
Το δεύτερο που μου επιβεβαίωσε με αυτή του την αναφορά ο υπουργός Παππάς, ο υπουργός του τίποτα, όπως συχνά έχω αναφέρει εδώ, είναι ότι αληθινά πρέπει να βρίσκονται σε τρομερά δύσκολη κατάσταση οι συριζαίοι για να γλείφουν με τόσο ξεδιάντροπο τρόπο το ΠΑΣΟΚ. Βλέπουν την ήττα να πλησιάζει ολοταχώς, και το "χουν ρίξει κανονικά στο ξεσκόνισμα και το γλείψιμο, μήπως και διασώσουν κάτι.
Λες και μπορεί να ξεχάσουν οι οπαδοί και οι φίλοι της  δημοκρατικής παράταξης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που το 2012 τραμπούκισε κανονικά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και δεν επέτρεψε ουσιαστικά να λάβει επί ίσοις όροις μέρος στις εκλογές εκείνου του χρόνου. Αλήθεια Νίκο μου, το 2012 τη γιορτάσατε στον ΣΥΡΙΖΑ την επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, και πώς ακριβώς;
Γ. Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video