ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Μαϊμού» ιερείς πάντρευαν ζευγάρια στη Βαρυμπόμπη - Άκυροι οι γάμοι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια περίεργη υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας με εμπλεκόμενους «μαϊμού» ιερείς που πάντρευαν ζευγάρια σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη - Το αποτέλεσμα είναι περισσότεροι από 50 γάμοι που έγιναν πριν από το 2010 να είναι άκυροι...

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν κάποια από τα ζευγάρια που παντρεύτηκαν αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Όταν λοιπόν άρχισαν να συγκεντρώνουν τα απαραίτητα έγγραφα, έμαθαν ότι δεν είναι παντρεμένοι!

Μετά το πρώτο σοκ ζήτησαν τη βοήθεια δικηγόρων προσπαθώντας να ξεμπλέξουν το κουβάρι, καθώς, σύμφωνα με την Εκκλησία, δεν είχαν τελέσει γάμο γιατί οι τρεις ρασοφόροι δεν ήταν υπό τη σκέπη της, όμως, σύμφωνα με την Πολιτεία, ήταν παντρεμένοι κανονικά και με το νόμο, αφού είχαν δηλώσει το γάμο στον δήμο της περιοχής τους και είχαν ανοίξει οικογενειακή μερίδα, όπου είχαν δηλώσει τα παιδιά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου» της Κυριακής.

Ακόμη και οι ιδιοκτήτες των κτημάτων στην Βαρυμπόμπη είχαν πέσει θύματα των επιτήδειων ιερέων που τελούσαν τους άκυρους γάμους και εξαπατούσαν δεκάδες ζευγάρια, με τα θύματα να αναζητούν αν στην απάτη συμμετείχαν και οι επιχειρηματίες, οι οποίοι διοργάνωναν τους γάμους.

Η υπόθεση ήρθε στην… επιφάνεια, όταν μερικά από τα πενήντα ανδρόγυνα έκαναν αίτηση διαζυγίου και συνειδητοποίησαν πως ο γάμος τους ήταν άκυρος, καθώς είχε τελεστεί από ιερείς «μαϊμού».

Όπως αποκαλύφθηκε, οι γάμοι που είχαν γίνει πριν από το 2010 στα συγκεκριμένα κτήματα είχαν δηλωθεί μεν στα δημοτολόγια, αλλά δεν αναγνωρίζονταν από την επίσημη Εκκλησία.

Τι λέει ιδιοκτήτης κτήματος στη Βαρυμπόμπη

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει στο Newsit.gr ο ιδιοκτήτης ενός εκ των επίμαχων κτημάτων, ο ίδιος γνώριζε για τους άκυρους γάμους ήδη από το 2013.

«Δεν ήταν το δικό μου κτήμα, τότε, όμως. Υπήρχε μια άλλη εταιρεία, που διαχειριζόταν το κτήμα, και τώρα έχουμε βρεθεί όλοι μπλεγμένοι. Δεν ήμουν καν στον τομέα του γάμου τότε. Το 2013 που ανέλαβα, και μετά, δουλεύουμε κάτω από την Ιερά Μητρόπολη. Εμείς, πλέον, ρωτάμε την Μητρόπολη, αν έχει δώσει άδεια για να γίνει μυστήριο στο χώρο μας σε συγκεκριμένη ημερομηνία», λέει στο Newsit.gr ο κ. Σταμάτης Χρήστου, ενώ διευκρινίζει πως το 2013 που έκανε έξωση στον ενοικιαστή-επιχειρηματία έμαθε ότι υπήρχε αυτό το πρόβλημα από το 2008.

Παράλληλα, τονίζει πως αρκετά ζευγάρια τηλεφωνούν στο κτήμα, προκείμενου να μάθουν αν ο γάμος τους είναι άκυρος και σημειώνει ότι έχει τεθεί το ζήτημα αν τους «μαϊμού» ιερείς τους έβρισκαν οι επιχειρηματίες ή τα ανδρόγυνα. 

ΒΙΝΤΕΟ

Πληροφορίες: Ελεύθερος Τύπος, Newsit

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video