ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επιχείρηση «γουνάκια»

Πώς το λένε οι πιλότοι; Προσδεθείτε, έρχονται αναταράξεις. Κάπως έτσι αναμένεται να κινηθεί ο Σεπτέμβριος καθώς ο κύβος ερρίφθη στο Μαξίμου. Θα το κάνουν Κούγκι, θα βγάλουν από τα δικαστικά συρτάρια μέχρι και τις… κλήσεις της τροχαίας των πολιτικών τους αντιπάλων, θα σύρουν στα δικαστήρια ακόμη και τα σκυλιά και τις γάτες όσων δεν χωνεύουν, όσων πάνε κόντρα στα σχέδια της κυβέρνησης.
Η πρώτη λάσπη στον ανεμιστήρα, η πρώτη προειδοποιητική βολή έπεσε την Κυριακή μέσω των γνωστών πληρωμένων πιστολιών. Η γραμμή Μαξίμου πέρασε και πάλι από τον… διευθυντή του γραφείου τύπου και της γνωστής εφημερίδας.
Η συνέχεια έπεται…
Καθόλου τυχαία δεν είναι η υπουργοποίηση του Μιχάλη Καλογήρου. Εκεί είναι όλο το ψωμί του ανασχηματισμού κι ας ασχολούμαστε εμείς με την Παπακώστα.
Ο Καλογήρου, δικηγόρος με πολλές διασυνδέσεις και με άλλους… γιους κορυφαίων πολιτικών παραγόντων, και με καλές σχέσεις με Θάνου, Παπαγγελόπουλο κ.λπ. έχει αναλάβει μια δουλειά. Μια αποστολή και αφού δεν είναι πολιτικός (ούτε θα γίνει πιθανότατα ποτέ) ξέρει πώς να κινηθεί.
Το επόμενο διάστημα θα βγουν στο προσκήνιο πολλές δικαστικές υποθέσεις. «Την επόμενη εβδομάδα, όταν ο Κυριάκος θα πάει στη ΔΕΘ», λένε οι καλά γνωρίζοντες. Εκεί θα σκάσουν οι βόμβες, πραγματικές και ψεύτικες, με λάσπη ή χωρίς λάσπη, προκειμένου να «χαθεί» ο Μητσοτάκης και να γίνει η Ελλάδα ένα… μπάχαλο. Γουνάκια, χειροπέδες και ποιος ξέρει τι άλλο θα σκαρφιστούν οι Συριζαίοι. Όχι ότι δεν πρέπει να πληρώσουν οι «λαδιάρηδες», αν είσαι πατριώτης οφείλεις να συμφωνείς πως η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά της.
Όμως, επειδή τους έχουμε μάθει τους Συριζαίους, πολύ φοβούμαστε ότι έρχονται πολλά «στησίματα» κι αυτό είναι το ανησυχητικό.
Γιατί μαθαίνουμε ακόμη ότι τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει πολλές συσκέψεις στο Μαξίμου με την… ΕΥΠ σε πρώτο πλάνο. Άλλωστε, η διοίκηση λογοδοτεί στον πρωθυπουργό απευθείας.
Επίσης, μαθαίνουμε ότι κορυφαίο ρόλο στην επιχείρηση «γουνάκια» παίζουν εκτός του Παπαγγελόπουλου και του Καλογήρου, κάποιοι δικηγόροι… πρώτη μούρη. Ένας εξ αυτών μάλιστα έχει πολλούς ετερόκλητους πελάτες. Πολιτικούς πρώτης γραμμής, εκδότες, τραπεζίτες.
Μιλάμε για κανονική «syriza-mafia» ή παρακράτος όπως έλεγαν παλιότερα.
antinews.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video