ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Εισαγγελία Διαφθοράς αναλαμβάνει την έρευνα για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση Φλώρου από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας - Κακουργηματική δωροδοκία ανάμεσα στα αδικήματα! (ΦΩΤΟ)

Με εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, η υπόθεση φεύγει από τους Εισαγγελείς της Χαλκίδας και την αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου η Εισαγγελία Διαφθοράς στην Αθήνα...

Πρόκειται για μία επιτακτική και αναμενόμενη κίνηση, καθώς για ευνόητους λόγους που γίνονται εύκολα αντιληπτοί, δεν θα ήταν λογικό να διενεργηθεί μία τόσο σημαντική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, την στιγμή που οι ίδιοι οι Δικαστικοί Λειτουργοί της Χαλκίδας ήταν αυτοί που αποφυλάκισαν τον Αριστείδη Φλώρο.

Προηγήθηκε η έφεση του Αρείου Πάγου και η μεταμεσονύχτια δικαστική απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Εύβοιας να ακυρωθεί η απόφαση των Δικαστικών Λειτουργών της Χαλκίδας, με εντολή των οποίων, είχε αποφυλακιστεί πριν λίγες μέρες ο Αριστείδης Φλώρος, ο οποίος ωστόσο επέστρεψε ξανά στις Φυλακές Χαλκίδας. (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ με την ακύρωση της απόφασης).

Η μεταγωγή του Αριστείδη Φλώρου από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προς τις Φυλακές Χαλκίδας...
 
Το Σάββατο (01-09-2018) δόθηκε εντολή από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, να φύγει η υπόθεση από τους Εισαγγελείς της Χαλκίδας και να την αναλάβει εξ' ολοκλήρου η Εισαγγελία Διαφθοράς στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να μπορεί και η κ. Δημητρίου να εποπτεύει από κοντά την έρευνα.

Έτσι, πλέον το βάρος πέφτει στην Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη να διερευνήσει την ενδεχόμενη τέλεση σοβαρών αδικημάτων, όπως, «ενεργητική δωροδοκία σε βαθμό κακουργήματος», «έκδοση ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού», «ηθική αυτουργίας σε έκδοση ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού», κ.α. 

  
 
 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video