ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

'Ενα απόγευμα στην κατάληψη

Είχα την χαρά να μιλήσω με τους μαθητές του Λυκείου Πελασγίας που θίγονται άμεσα από την αδικαιολόγητη απόφαση του Υπουργείου Παιδείας. Λόγος μεστός , με αφοπλιστική ειλικρίνεια αλλά και με εύλογα παράπονα ξεδίπλωσαν το δίκαιο αίτημα τους.
Μου τόνισαν ότι δεν υπήρχε άλλο μέσον πίεσης προς το Υπουργείο που θεωρούν ότι φέρει όλο το βάρος της παράλογης απόφασης.
Γνωρίζουν ότι με την απόφαση της κατάληψης πιθανόν να υπάρχουν και μερικοί γονείς με παιδιά σε μικρότερες τάξεις που να δυσανασχετούν ζητούν την κατανόηση τους και τονίζουν ότι ο αγώνας τους σήμερα είναι για να μη συμβεί κάτι παρόμοιο αύριο στα παιδιά τους.
Πράγματι σαν πατέρας ένιωσα πολύ άσχημα όταν
μου ανέφεραν τον καθημερινό Γολγοθά που τους περιμένει σε περίπτωση αρνητικής απάντησης.
 Εκκίνηση από Πελασγία στις 6:30 το πρωί άφιξη στη Στυλίδα (35 χλμ) στις 7:10 π.μ και αναμονή έως την έναρξη των μαθημάτων περίπου μια ώρα. Επιστροφή στη Πελασγία στις 4μ.μ.
ΕΛΕΟΣ κύριοι καλαμαράδες να παίζετε ακόμη και με την ψυχική υγεία μαθητών που βρίσκονται σε μια τρυφερή ηλικία και τους αρμόζει μια άλλη καλύτερη αντιμετώπιση.
Εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να κάνω μια έκκληση σε όλους τους κατοίκους να σταθούν στο πλευρό των μαθητών με  περισσότερη ένταση σε περίπτωση αρνητικής απάντησης από το Υπουργείο. Κάποτε πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην εγκατάλειψη και την παρακμή του ιστορικού χωριού μας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video