ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απόδραση κρατούμενου από Αστυνομικό Τμήμα - Εντοπίστηκε μέσα σε λεωφορείο!

Πόρτα-πόρτα, δρόμο δρόμο, στη περιοχή γύρω από το Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού αναζητούσαν οι αστυνομικοί έναν κρατούμενο, ο οποίος απέδρασε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια τους...

Η απόδραση του κρατούμενου έγινε την ώρα της δακτυλοσκόπησης, της λήψης δηλαδή των δακτυλικών του αποτυπωμάτων κι είναι χαρακτηριστικό ότι στα δάχτυλα του είχε μελάνι.

Ακόμη, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, ο άνδρας, ο οποίος είναι ΡΟΜΑ, που συνελήφθη το πρωί για κλοπές, ήταν ημίγυμνος την στιγμή της απόδρασης, καθώς δεν φορούσε μπλούζα.

Ο άνδρας εκμεταλλεύτηκε την στιγμή της λήψης των δακτυλικών αποτυπωμάτων, κατά την οποία δεν φορούσε χειροπέδες, άρχισε να σπρώχνει και να φωνάζει στους αστυνομικούς, προκαλώντας αναστάτωση.

Κατόρθωσε να φύγει μέσα από τα χέρια τους, να ανέβει προς την ταράτσα του κτιρίου του Α.Τ. Ελληνικού και να κατέβει ξανά τα σκαλιά, πριν τελικώς το «σκάσει».

Αμέσως δόθηκε σήμα μέσω ασυρμάτου και έσπευσαν στη περιοχή δεκάδες άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι με μηχανές και αυτοκίνητα «χτένισαν» την γύρω περιοχή, προσπαθώντας να εντοπίσουν ίχνη του.

Τελικά ο δραπέτης εντοπίστηκε μέσα σε λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο επί της οδού, Σοφίας Βέμπο.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα και προχώρησαν στην σύλληψη του. 
 
Πληροφορίες: ANT1

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video