ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πειρασμοί

Το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης προσφέρεται παραδοσιακά για φιλολαϊκές εξαγγελίες – αυτό είναι το νόημα του περίφημου «καλαθιού της ΔΕΘ». Αυτή τη φορά όμως δεν είναι η περίπτωση. Η παροχολογία, που τόσο έχει κατά το παρελθόν στοιχίσει στη χώρα, θα πρέπει να ολοκληρώσει τον κύκλο της εκεί όπου άνοιξε: στο βήμα του Βελλίδειου Συνεδριακού Κέντρου.
Από μια ειρωνεία της τύχης, άλλη μία για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αυτός που καλείται να κλείσει τον κύκλο είναι ένας πρωθυπουργός που υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες προκειμένου να ανέλθει στην εξουσία. Είναι ο πρωθυπουργός που θα καταργούσε τα Μνημόνια με έναν νόμο και ένα άρθρο, που θα επανέφερε τον κατώτατο μισθό στα 780 ευρώ, θα αποκαθιστούσε μισθούς και συντάξεις, θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ, θα μείωνε τον ΦΠΑ.
Όπως όλοι γνωρίζουμε συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Και συνέβη επειδή η παροχολογία δεν γεμίζει τα άδεια πορτοφόλια. Προσφέρει μόνο ελπίδες που αποδεικνύονται φρούδες στο εσωτερικό και εντείνει την καχυποψία στο εξωτερικό ενισχύοντας την πεποίθηση πως, ειδικά στη χώρα μας, ο ζουρλομανδύας θα πρέπει να μείνει σφιχτός, πως η επιτήρηση θα πρέπει να έχει τον χαρακτήρα της αυστηρής επιτροπείας.
Όσα εκλογικά οφέλη λοιπόν και αν πιστεύει ότι θα αποκομίσει ο Πρωθυπουργός, οφείλει να αποφύγει τον πειρασμό. Τα μηνύματα των αγορών εξάλλου είναι κάτι παραπάνω από ευανάγνωστα. Αλλά και η ίδια η αντίληψη πως η παροχολογία αποδίδει εκλογικά είναι λανθασμένη. Η πρόσφατη πολιτική ιστορία είναι γεμάτη από παραδείγματα δήθεν γενναιόδωρων κυβερνήσεων που τιμωρήθηκαν σκληρά στην κάλπη.
TA NEA


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video