ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απελπισία στην Πελασγία Εγκρίσεις για άλλους, γι’ αυτούς όχι

Κλονίστηκε ιδιαίτερα η πίστη των μαθητών αλλά και γονιών του λυκείου της Πελασγίας όταν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα είδαν τη νέα απόφαση με βάση την οποία εγκρίνονται σε όλη τη χώρα
αρκετά ολιγομελή τμήματα, τα οποία και θα λειτουργήσουν, ωστόσο όμως εξαιρέθηκε το δικό
τους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία πλέον καταλαβαίνουν ότι το υπουργείο Παιδείας ελάχιστα ενδιαφέρεται για τις  εκρηκτικές καταστάσεις που δημιουργούνται σε μια μονάδα εκπαίδευσης και πολύ δε περισσότερο καταλαβαίνουν ότι σ' ολόκληρη τη χώρα εγκρίνονται παρόμοια τμήματα ακόμη και σε περιοχές που δεν
το έχουν ανάγκη ή που δεν έχουν αυτή την ταλαιπωρία οι μαθητές, χωρίς όμως οι ίδιοι μαθητές του λυκείου της Πελασγίας να βλέπουν να δικαιώνεται η επιμονή τους. Είναι χαρακτηριστικό  ότι ακόμη και στην περιοχή τις τελευταίες 48 ώρες εγκρίθηκαν άλλα τμήματα σε άλλα σχολεία, χωρίς να εγκριθεί σ' αυτή τη φάση τουλάχιστον και εκείνο της Πελασγίας. Έτσι αποφασίζουν να συνεχίσουν την κατάληψη την οποία ξεκίνησαν πριν ακόμη ολοκληρωθεί η δοξολογία για το νέο έτος. Μαθητές και γονείς δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να εντείνουν τις παραστάσεις τους σε θεσμικά και πολιτικά όργανα ζητώντας την ικανοποίηση του αιτήματός τους καθώς σε αντίθετη περίπτωση είναι υποχρεωμένοι να μετακινούνται σε μια απόσταση 70 χιλιομέτρων κάθε μέρα για να φτάνουν μέχρι τη Στυλίδα. Οι πληροφορίες που είχαν φτάσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα αυτιά τους για ενδεχόμενη ικανοποίηση του αιτήματος από τον υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου δεν επιβεβαιώθηκαν, γεγονός το οποίο τους κάνει περισσότερο θυμωμένους καθώς με τα όσα οι ίδιοι έχουν υπόψη τους εγκρίνονται τμήματα σε άλλες περιοχές της χώρας, κάτω από καλύτερες συνθήκες συγκριτικά με εκείνες της Πελασγίας. Έτσι λοιπόν και σήμερα η κατάληψη θα συνεχιστεί, όπως επίσης θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα μέχρι να πάρουν σχετικές διαβεβαιώσεις ότι το αίτημά τους θα εγκριθεί.
εφ. σέντρα


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video